Продолжая посещение сайта, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности

День народження гамбургера: рецепт з кольоровим омлетом від Руслана Сенічкіна

Від бургера залишиться лише назва, все інше – абсолютно креативний підхід.

У програмі Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін приготував апетитний гамбургер із кольоровим омлетом і поділився з глядачами простим рецептом.

Такий гамбургер зовсім не схожий на класичний сендвіч. Проте розмаїття смаків сподобається кожному члену сім'ї.

Інгредієнти:

Яйця – 6 шт.

Молоко – 3 ст.л.

Солодкий перець – 2 шт.

Цибуля – 2 шт.

Томат –1 шт.

Мед – 1 ст.л.

Хліб – 200 г.

Приготування

1. На розігріту пательню додати ріпчасту цибулю, болгарський перець і один шматочок вершкового масла.

У результаті повинен вийти незвичний конфітюр – желеподібний продукт з овочів, що тушкується в солодкому сиропі.

2. На пательню додати мед, у якому овочева суміш буде тушкуватися. Тримати на плиті 5-7 хвилин на середньому вогні.

3. Перекласти конфітюр у миску, щоб він застиг.

4. В окрему посудину розбити яйця та додати молоко. Збити і додати сіль, перець за смаком.

5. Розігріти пательню, кинути на неї болгарський перець і залити яєчною сумішшю. Накрити кришкою.

6. За кілька хвилин до того, як омлет буде готовий, посипати його сиром.

7. Викласти омлет та розрізати його на квадрати.

8. Намастити підсмажені булочки томатною пастою, викласти на них конфітюр і омлет.

9. Прикрасити страву помідорами, руколою та накрити зверху булочкою.

2017-07-27
Загружается
Новости
Новости