Влітку хочеться чогось освіжаючого, легкого та холодного. Руслан Сенічкін у програмі Сніданок з 1+1 запропонував рецепт незвичайного холоного супу - томатної окрошки.
Для приготування холодної першої страви вам знадобиться:
400 г курки
2 варених яйця
4 огірка
5 шт. редису
500 мл води
40 г зеленої цибулі
100 г солодкого перця
700 мл томатного соку
зелень та спеції за смаком
Спосіб приготування незвичайного холодного супу:
запікати куряче філе з розмарином та цибулею в духовці при температурі 180 градусів впродовж 20 хвилин.
готову курку порізати кубиками і викласти в каструлю, де буде готуватися суп. Додати кубиками нарізані яйця, болгарський перець та зелену цибулю.
подрібнити в блендері редис і огірок, додати в каструлю.
додати томатний сік, воду та перемішуємо.
Томатну окрошку легко готувати і вона особливо добре смакує влітку. Готуйте із задоволенням!
Дивіться також нашу підбірку літніх супів від Руслана Сенічкіна: болгарський таратор на кефірі, холодний суп із буряка та холодний суп з огірків та цукіні..