«Нечупара Джо» – варіація класичного англійського сендвіча з простим набором інгредієнтів. Кілька хвилин на пательні, і ви отримаєте справжній кулінарний хіт!
Мало хто знає, що класичний сендвіч з’явився у Великій Британії ще у XVIII столітті завдяки графу Джону Монтегю, який не хотів відриватися від карткової гри навіть під час обіду. Він попросив покласти шматок м’яса між двома скибками хліба, щоб їсти прямо за столом. Так і народилася страва, що згодом підкорила увесь світ.
У Сніданку з 1+1 поділились рецептом сучасної варіації цього кулінарного хіта – легендарний сендвіч «Нечупара Джо». Він простий, ситний і неймовірно смачний, та ідеально пасує до сніданку, перекусу або вечері.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: