Ситний, гарячий і дуже смачний: рецепт легендарного сендвічу Нечупара Джо

Якщо ви любите гарячі, ароматні сендвічі з тягучим сиром і хрустким беконом – цей рецепт для вас.

«Нечупара Джо» – варіація класичного англійського сендвіча з простим набором інгредієнтів. Кілька хвилин на пательні, і ви отримаєте справжній кулінарний хіт!

Мало хто знає, що класичний сендвіч з’явився у Великій Британії ще у XVIII столітті завдяки графу Джону Монтегю, який не хотів відриватися від карткової гри навіть під час обіду. Він попросив покласти шматок м’яса між двома скибками хліба, щоб їсти прямо за столом. Так і народилася страва, що згодом підкорила увесь світ.

У Сніданку з 1+1 поділились рецептом сучасної варіації цього кулінарного хіта – легендарний сендвіч «Нечупара Джо». Він простий, ситний і неймовірно смачний, та ідеально пасує до сніданку, перекусу або вечері.

Сендвіч «Нечупара Джо»: рецепт зі Сніданку з 1+1

Інгредієнти:

  • Хліб тостовий — 2 скибочки
  • Бекон — 3 скибочки
  • Яйце — 1 шт.
  • Помідор — 1 шт.
  • Сир чеддер — 2 скибочки
  • Твердий сир — 2 скибочки
  • Листя салату — 20 г
  • Кетчуп — 20 г
  • Майонез — 20 г

Як приготувати:

  1. Підсмажте бекон до рум’яності.
  2. На тій самій пательні викладіть сир чеддер, залийте збите яйце і дайте йому схопитися.
  3. Зверху покладіть скибочки тостового хліба, щоб вони підрум’янилися.
  4. Додайте салат, помідори, бекон, твердий сир, кетчуп і трохи майонезу.
  5. Складіть сендвіч навпіл, трохи притисніть і дайте йому кілька секунд прогрітися на пательні.
  6. Розріжте, щоб побачити тягучий сир і соковиту начинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Останні новини