Щоп’ятниці в ранковому шоу Сніданок з 1+1 у рубриці Правила Сніданку до Руслана Сенічкіна в гості будуть приходити відомі українські зірки. Першою на зіркову кухню завітала співачка TAYANNA, яка приготувала незвичну страву – салат з фунчозою, а після станцювала з Русланом танго. Зазначимо, за хештегом #співайтанцюйготуй є багато цікавих відео, може бути і ваше!
«На кухні зараз гаряче, адже до мене завітала фантастична жінка – співачка TAYANNA. І я відчуваю, що на кухні народиться новий гастрономічний хіт»,- саме так зустрів Руслан Сенічкін співачку на своїй кухні.
Салат з фунчозою від ТАYANNA:
Інгредієнти:
Фунчоза (рисова локшина) – 200 гр
Огірок – 2 шт.
Морква – 2 шт.
Зелень – 40 гр
Соєвий соус – 2 ст.л.
Стебло селери – 2 шт.
Помідори чері – 5 шт.
Пекінська капуста – 60 гр
Спеції – за смаком
Кунжутна олія – 2 ст. л.
Соус чилі – 0,5 ст.л.
Імбир – 30 г
Loading...
ЯК ГОТУВАТИ САЛАТ З ФУНЧОЗОЮ ВІД TAYANNA:
1. Фунчозу заливаємо окропом та накриваємо кришкою. Залишаємо на 5 хв. Коли ви її дістанете, треба буде промити холодною водою, щоб вона не злиплася.
2. Нарізаємо моркву соломинкою, помідори чері - навпіл, селеру кільцями, чистимо та нарізаємо кубиками огірки, ріжемо пекінську капусту. На середньому вогні смажимо овочі на рослинній олії. Спочатку пасеруємо моркву, потім додаємо селеру, пекінську капусту, огірки та помідори. Все тушкуємо
3. Додаємо за смаком сіль, спеції.
4. Знімаємо з вогню та додаємо соєвий соус та трішки зелені.
5. Готуємо соус. В окрему миску наливаємо кунжутну олію, соус чилі, додаємо імбир, попередньо його натираємо на тертці, спеції - за смаком.
6. Соус готовий, фунчоза теж готова. Тепер до овочей додаємо фунчозу та соус. Все перемішуємо. Страва готова.
Зазначимо - вже незабаром на кухню до Руслана Сенічкіна завітає Настя Каменських, гурт БEZ ОБМЕЖЕНЬ та інші співаки.