Смажене м'ясо із пікантним соусом: Рецепти Руслана Сенічкіна

Народний кулінар пропонував свій варіант смаженого м'яса із пряним соусом.

Приготувати ідеально просмажене м’ясо із правильним співвідношенням спецій – справжній виклик. Тож у програмі «Сніданок з 1+1» телеведучий Руслан Сенічкін поділився власним рецептом смаженого м’яса з пікантним соусом.

СМАЖЕНЕ М’ЯСО ІЗ ПІКАНТНИМ СОУСОМ – ІНГРЕДІЄНТИ

– Стейк – 2 шматки

– Хліб – 300 г

– Молоко – 150 мл

– Часник – 3 зубки

– Спеції за смаком

СМАЖЕНЕ М’ЯСО ІЗ ПІКАНТНИМ СОУСОМ – СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Зробіть надрізи на м’ясі, щоб під час приготування, його смак повніше розкрився.
  2. Посоліть м’ясо, додайте спеції і прянощі на ваш смак.
  3. Добре розігрійте пательню та підсмажте м’ясо на оливковій олії, додавши декілька зубків часнику для аромату.
  4. Поріжте кубиками чорний і білий хліб, залийте молоком на хвилину, потім підсмажте.

ПІКАНТНИЙ СОУС ДО М'ЯСА – ІНГРЕДІЄНТИ

– Каперси – 30 г

– Анчоуси – 40 г

– Гірчиця – 1 ст.л.

– Винний оцет – 1 ст.л.

– Оливкова олія – 1 ст.л.

– Петрушка – 30 г

– Спеції за смаком

ПІКАНТНИЙ СОУС ДО М'ЯСА – СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Часник, який смажився разом із м’ясом, змішайте з каперсами, анчоусами, гірчицею та винним оцтом.
  2. Посоліть, поперчіть та перетріть.
  3. Наприкінці додайте олію та петрушку.

Незвичайна страва прикрасить ваш стіл та сподобається найвибагливішим гурманам. Смачного!

Читайте також, як приготувати курячий шашлик з беконом за рецептом Руслана Сенічкіна.

Більше новин