Рецепт Руслана Сенічкіна: Курячий шашлик з беконом
Народний шеф-кухар Руслан Сенічкін розповів, як запекти шашлик вдома, аби не втратити його соковитість.
Рецепт Руслана Сенічкіна: Куряче філе з сиром та зеленнюВедучий ранкової програми «Сніданок з 1+1» Руслан Сенічкін поділився секретами приготування курячого шашличка в домашніх умовах. Щоб зберегти його соковитість, яка зазвичай втрачається під час смаження у духовці, народний шеф-кухар використав бекон. У результаті ви отримаєте насичений смаком курячий шашлик, загорнутий у хрумкий бекон.
КУРЯЧИЙ ШАШЛИК З БЕКОНОМ – ІНГРЕДІЄНТИ
Філе 500г
Бекон 50г
Базилік 30г
Вино біле 3ст.л.
Спеції за смаком
Обираючи курятину, зверніть увагу, щоб вона була легкого рожевого кольору, з блиском та без сторонніх запахів.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидкі рулетики з куркою від Руслана Сенічкіна.
СОУС ТЕРІЯКІ – ІНГРЕДІЄНТИ
Як схуднути за допомогою імбирного чаюІмбир 10г
Мед 1 ст.л.
Соєвий соус 3 ст. л.
Часник 2 зубчики
Винний оцет 2ст. л.
Тростинний цукор 2 ст.л.
Оливкова олія 1 ч. л.
ЯК ПРИГОТУВАТИ ШАШЛИК З БЕКОНОМ
- Порізнані шматочки філе замаринуйте у соусі «Теріякі» і додайте біле вино та спеції за смаком. Лишіть маринуватися не більше ніж на 20хв.
- На смужку бекону покладіть листок базиліку, а на нього шматочок м'яса.
- Проколіть, загорнуте у бекон, філе дерев'яними шпажками.
- Викладіть шашлички на пергаментний папір та поставте запікатися у розігріту до 200 градусів духовку протягом 10 хв.
Слідкуйте, щоб проміжки між шматочками м'яса на шпажці були однаковими, аби шашлик просмажився рівномірно. А самі шпажки потримайте у воді протягом 20 хвилин, щоб під дією високої температурі у печі вони не згоріли.
Готувати легко та швидко можна, і Руслан Сенічкін це довів на власному досвіді. Смакуйте пікантні та соковиті шашлички навіть у зимову пору, не виходячи з дому!
Нагадаємо, нещодавно Руслан Сенічкін готував хрумке італійське печиво біскотті.