Смажене м'ясо із пікантним соусом: Рецепти Руслана Сенічкіна
Народний кулінар пропонував свій варіант смаженого м'яса із пряним соусом.
Рецепти Руслана Сенічкіна: пиріг з овочами та рибоюПриготувати ідеально просмажене м’ясо із правильним співвідношенням спецій – справжній виклик. Тож у програмі «Сніданок з 1+1» телеведучий Руслан Сенічкін поділився власним рецептом смаженого м’яса з пікантним соусом.
СМАЖЕНЕ М’ЯСО ІЗ ПІКАНТНИМ СОУСОМ – ІНГРЕДІЄНТИ
– Стейк – 2 шматки
– Хліб – 300 г
– Молоко – 150 мл
– Часник – 3 зубки
– Спеції за смаком
СМАЖЕНЕ М’ЯСО ІЗ ПІКАНТНИМ СОУСОМ – СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
- Зробіть надрізи на м’ясі, щоб під час приготування, його смак повніше розкрився.
- Посоліть м’ясо, додайте спеції і прянощі на ваш смак.
- Добре розігрійте пательню та підсмажте м’ясо на оливковій олії, додавши декілька зубків часнику для аромату.
- Поріжте кубиками чорний і білий хліб, залийте молоком на хвилину, потім підсмажте.
ПІКАНТНИЙ СОУС ДО М'ЯСА – ІНГРЕДІЄНТИ
– Каперси – 30 г
– Анчоуси – 40 г
– Гірчиця – 1 ст.л.
– Винний оцет – 1 ст.л.
– Оливкова олія – 1 ст.л.
– Петрушка – 30 г
– Спеції за смаком
ПІКАНТНИЙ СОУС ДО М'ЯСА – СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
- Часник, який смажився разом із м’ясом, змішайте з каперсами, анчоусами, гірчицею та винним оцтом.
- Посоліть, поперчіть та перетріть.
- Наприкінці додайте олію та петрушку.
Така незвична страва прикрасить ваш стіл та прийдеться до смаку навіть найбільш вибагливим гурманам. Смачного!
Читайте також, як приготувати курячий шашлик з беконом за рецептом Руслана Сенічкіна.