Що відомо про дівчинку, яка розчулила всіх на параді Хрещатиком: Єсенія Селезньова – зірка свята до Дня незалежності України

Вчора, під час святкування 30-ї річниці Незалежності України, всіх розчулив театралізований перформанс «ДНК». Хто ж став його головною героїнею, що відомо про дівчинку, яка нікого не залишила байдужим?

Вчора, перед урочистим парадом на Хрещатику до Дня Незалежності України, глядачів вразив театралізований перформанс «ДНК». Дівчинка, яка уособлювала собою образ України, нагадала усім, що пережила наша Батьківщина від заснування Києва і до нинішнього часу. Байдужим до цього дійства не залишився ніхто, включно з Президентом України Володимиром Зеленським, який не зміг стримати сліз. Але хто ж зіграв головну роль у цьому перформансі? Про це сьогодні розповіли у «Сніданку з 1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День Незалежності 2021: як зірки вітали з 30-річчям Незалежності України

Отже, відомо, що головна зірочка учорашнього дня – це 10-річна Єсенія Селезньова. Вона брала участь у шоу «Голос. Діти», а також озвучувала низку дитячих мультфільмів українською мовою.

Мама юної артистки, Олена Селезньова, у соцмережах написала:

Сьогодні не віриться, що все це вчора було з нами. Сльози і гордість! Я найщасливіша мама в світі! Вдячна за все! Неймовірно щаслива бути мамою цієї дівчинки! З Днем Незалежності, Україно!

Окрім головної ролі у «ДНК», Єсенія вчора завершила урочисте святкування на Хрещатику, сольно виконавши пісню Тараса Петриненко «Україна». А також разом із балетом ввечері виступила на головному концерті до 30-річчя Незалежності України на «Олімпійському».

ФОТО: Facebook Олени Селезньової

Більше новин