Що відомо про дівчинку, яка розчулила всіх на параді Хрещатиком: Єсенія Селезньова – зірка свята до Дня незалежності України

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Вчора, під час святкування 30-ї річниці Незалежності України, всіх розчулив театралізований перформанс «ДНК». Хто ж став його головною героїнею, що відомо про дівчинку, яка нікого не залишила байдужим?

Поділитися:

Вчора, перед урочистим парадом на Хрещатику до Дня Незалежності України, глядачів вразив театралізований перформанс «ДНК». Дівчинка, яка уособлювала собою образ України, нагадала усім, що пережила наша Батьківщина від заснування Києва і до нинішнього часу. Байдужим до цього дійства не залишився ніхто, включно з Президентом України Володимиром Зеленським, який не зміг стримати сліз. Але хто ж зіграв головну роль у цьому перформансі? Про це сьогодні розповіли у «Сніданку з 1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День Незалежності 2021: як зірки вітали з 30-річчям Незалежності України

Отже, відомо, що головна зірочка учорашнього дня – це 10-річна Єсенія Селезньова. Вона брала участь у шоу «Голос. Діти», а також озвучувала низку дитячих мультфільмів українською мовою.

Єсенія Селезньова

Мама юної артистки, Олена Селезньова, у соцмережах написала:

Сьогодні не віриться, що все це вчора було з нами. Сльози і гордість! Я найщасливіша мама в світі! Вдячна за все! Неймовірно щаслива бути мамою цієї дівчинки! З Днем Незалежності, Україно!

Окрім головної ролі у «ДНК», Єсенія вчора завершила урочисте святкування на Хрещатику, сольно виконавши пісню Тараса Петриненко «Україна». А також разом із балетом ввечері виступила на головному концерті до 30-річчя Незалежності України на «Олімпійському».

ФОТО: Facebook Олени Селезньової

Новини по темі