У Сніданку з 1+1 розповіли, як приготувати сирні кульки з крабовими паличками – закуску, від якої неможливо відірватись. Сирно-крабові кульки готуються без майонезу, мають пікантний смак завдяки маринованим огіркам та часнику, а всередині ховають сюрприз – оливку.
Цей простий і швидкий рецепт с доступними інгредієнтами порадує вас і вашу родину.
1. Готуємо сирну масу. Твердий сир натріть на дрібній тертці та змішайте з кисломолочним сиром. Огірки й яйця також натріть на дрібній тертці. Дрібно наріжте кріп. Часник натріть буквально трішки – для ніжного аромату. Змішайте всі інгредієнти, посоліть, поперчіть і ретельно перемішайте до щільної маси.
2. Формуємо кульки. Візьміть трохи сирної маси й зробіть невеликий «млинець». Покладіть усередину оливку. Скачайте масу у кульку розміром з волоський горіх.
3. Готуємо крабову стружку. Крабові палички натріть на дрібній тертці – вийде «крабовий сніг».
4. Завершальний штрих. Обваляйте кожну кульку в крабовій стружці, злегка притискаючи руками. Викладіть готові кульки на тарілку та залиште в холодильнику на кілька годин.
Подавати охолодженими. Це ідеальна закуска для гостей: виглядає ефектно, готується просто, а смак запам’ятовується надовго.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: