Сезон кавунів зараз у самому розпалі, тому любителі цієї соковитої ягоди можуть насолоджуватись її смаком ледь не щодня: за обідом, вечерею та навіть сніданком. Ви ж вже куштували канапки з кавуна? Звучить незвично, але це справжній вибух смаку. Кавунові канапки ідеальний варіант для літнього меню. Ведучий Сніданку з 1+1, що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна Єгор Гордєєв поділився рецептом, як приготувати канапки з кавуна.
Що знадобиться
4 скибки хліба
Крем-сир
Кавун
Бальзамічний соус
Зелень
Як приготувати
На велику вже розігріту пательню викладаємо хліб і смажимо його до скоринки. Головна умова, щоб пательня була зовсім сухою, тобто без олії — таким чином хліб краще підсмажиться та буде більш хрустким.
Після цього на підсмажений хліб додаємо крем-сир та розмазуємо його. Чітких пропорцій тут немає, кладіть крем-сиру скільки забажаєте, аби вам було смачно.
Поверх сиру викладайте кавун, попередньо порізавши його на маленькі шматочки, але не дуже тонкі — аби його смак все ж відчувався.
За бажанням можна зверху додати бальзамічного соусу для більшої кислинки та контрасту смаку та прикрасити канапки зеленню.