Соковито та ситно: готуємо кавунові канапки за рецептом ведучого Сніданку з 1+1 Єгора Гордєєва

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв поділився рецептом оригінальних кавунових канапок
Freepik

Ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв поділився рецептом оригінальних кавунових канапок

Поділитися:

Сезон кавунів зараз у самому розпалі, тому любителі цієї соковитої ягоди можуть насолоджуватись її смаком ледь не щодня: за обідом, вечерею та навіть сніданком. Ви ж вже куштували канапки з кавуна? Звучить незвично, але це справжній вибух смаку. Кавунові канапки ідеальний варіант для літнього меню. Ведучий Сніданку з 1+1, що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна Єгор Гордєєв поділився рецептом, як приготувати канапки з кавуна. 

Канапки з кавуном
Скриншот/Сніданок з 1+1

Що знадобиться

  • 4 скибки хліба
  • Крем-сир
  • Кавун
  • Бальзамічний соус
  • Зелень 

Як приготувати

  1. На велику вже розігріту пательню викладаємо хліб і смажимо його до скоринки. Головна умова, щоб пательня була зовсім сухою, тобто без олії — таким чином хліб краще підсмажиться та буде більш хрустким.
  2. Після цього на підсмажений хліб додаємо крем-сир та розмазуємо його. Чітких пропорцій тут немає, кладіть крем-сиру скільки забажаєте, аби вам було смачно.
  3. Поверх сиру викладайте кавун, попередньо порізавши його на маленькі шматочки, але не дуже тонкі — аби його смак все ж відчувався.
  4. За бажанням можна зверху додати бальзамічного соусу для більшої кислинки та контрасту смаку та прикрасити канапки зеленню. 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літній суперфуд: чим корисний кавун та чому його варто включити у свій раціон

 

Новини по темі