Соковито та ситно: готуємо кавунові канапки за рецептом ведучого Сніданку з 1+1 Єгора Гордєєва
Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв поділився рецептом оригінальних кавунових канапок
Сезон кавунів зараз у самому розпалі, тому любителі цієї соковитої ягоди можуть насолоджуватись її смаком ледь не щодня: за обідом, вечерею та навіть сніданком. Ви ж вже куштували канапки з кавуна? Звучить незвично, але це справжній вибух смаку. Кавунові канапки ідеальний варіант для літнього меню. Ведучий Сніданку з 1+1, що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна Єгор Гордєєв поділився рецептом, як приготувати канапки з кавуна.

Що знадобиться
- 4 скибки хліба
- Крем-сир
- Кавун
- Бальзамічний соус
- Зелень
Як приготувати
- На велику вже розігріту пательню викладаємо хліб і смажимо його до скоринки. Головна умова, щоб пательня була зовсім сухою, тобто без олії — таким чином хліб краще підсмажиться та буде більш хрустким.
- Після цього на підсмажений хліб додаємо крем-сир та розмазуємо його. Чітких пропорцій тут немає, кладіть крем-сиру скільки забажаєте, аби вам було смачно.
- Поверх сиру викладайте кавун, попередньо порізавши його на маленькі шматочки, але не дуже тонкі — аби його смак все ж відчувався.
- За бажанням можна зверху додати бальзамічного соусу для більшої кислинки та контрасту смаку та прикрасити канапки зеленню.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літній суперфуд: чим корисний кавун та чому його варто включити у свій раціон
Новини по темі
Закликала віддати землі Росії та розкритикувала Зеленського: хто така конгресвумен українського походження Вікторія Спартц та що стоїть за її скандальними заявами
В Україні подешевшає пальне: на скільки впаде ціна та як довго це триватиме
Їмо нітрати чи вітаміни: у чому небезпека ранніх овочів і чи варто включати їх у свій раціон
Скільки нітратів у весняних овочах: Сніданок з 1+1 перевірив, де безпечніше купувати молоду капусту — на ринку чи в супермаркеті