На Масницю або Сиропусний тиждень, який в Україні відзначається з 24 лютого по 2 березня, заведено готувати млинці. В Сніданку з 1+1 поділилися оригінальним рецептом до свята.
Для тіста вам знадобляться:
Для начинки:
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розпочався тиждень Масниці: історія свята та традиції
1. З вказаних інгредієнтів замішати тісто для. Воно має вийти рідким, але не занадто.
2. Розігріту пательню змажте олією. Черпаком налийте тісто у центр сковорідки та, нахиляючи її, рівномірно розподіліть по дну.
3. Викладіть на готові млинці начинку за смаком: натертий сир, в'ялені помідори, шпинат, ікру мойви тощо. Зверху можна змазати часниковим соусом. Згорніть млинці трикутником та подавайте до столу.
Loading...