«А наш менеджер мені каже: КАБи ж летять»: Злата Огнєвіч розповіла про благодійні виступи в прифронтових містах та батька-добровольця

У студії Сніданку з 1+1: Злата Огнєвіч поділилася історіями виступів у прифронтових зонах та розповіла про сміливого тата-хірурга

В гості до Сніданку з 1+1, що виходить у будні з 06:0 до 09:30 на 1+1 Україна, завітала українська співачка Злата Огнєвіч. Вона розповіла про виступи у прифронтових містах, в яких брала учать разом з Квартал 95, а також про батька-добровольця.

Так, нещодавно Злата та кварталівці відвідали Харків, де виступали перед військовими, рятувальниками, поліцейськими. Артистка поділилася своїми враженнями від перебування в містах, наближених до фронту.

«Ну, по-перше, я скажу, що Квартал 95 з волонтерами дали понад 100 чи 200 концертів — вони вже не рахують. Тобто це дуже багато концертів. Щоб не боятися, я відношуся до цього з гумором, з легкістю. Ми були зараз в Харкові, і ми дали три концерти поспіль в один день. Це не просто, і морально, і фізично. І мені дуже захотілося кави наприкінці дня, бо в мене вже сіли геть всі батарейки. Я виходжу нагору, а наш менеджер мені каже: «Злата, ну так КАБи ж летять». Я так на нього повертаюся і кажу: «Але я хочу кави». Я пішла за кавою. Звичайно, це безвідповідально. Не беріть приклад із мене, але саме з таким відношенням, з почуттям гумору, українці ставляться взагалі до будь-яких ситуацій у житті — це така здорова реакція, захист організму».

Огнєвіч зокрема поділилася історією про тата-хірурга, який добровільно пішов допомагати постраждалим від російської агресії.

«Тато у мене хірург, він як доброволець. Не зміг сидіти вдома, тому пішов допомагати. Він відпрацював дуже багато в Харківській області та за весь цей час провів близько півтори тисячі операцій. Якась суперлюдина!»

Також Злата Огнєвіч зізналася, чи помітила зміни в батькові внаслідок впливу війни.

«Ну, звичайно, лікарі за своє життя бачать багато хвороб, операцій, але коли на операційний стіл потрапляють молоді хлопці, цивільні після обстрілів, тобі дуже шкода всіх. Дуже сумні очі в тата були, коли він приїхав. Йому дуже важко морально, психологічно. Він каже: «Я такого за життя не бачив, я такого надивився». Йому дуже шкода людей, а він у мене ще й емпатійна людина».

У студії Сніданку Євген Кошовий та Злата Огнєвіч також нагадали, що вже 5 жовтня в Національному палаці мистецтв України відбудеться благодійний концерт та зйомка Єдиного Кварталу. Актори Вечірнього Кварталу і Жіночого Кварталу вийдуть разом на сцену, щоб заряджати позитивом, підтримувати і йти по життю разом. І, звичайно, щоб подякувати українським захисникам!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Були дуже близькими людьми»: Олена Шоптенко відповіла, чи спілкується з екс-чоловіком Дмитром Дікусаром, який служить у ЗСУ

 

Більше новин