5 джинсових речей, які варто мати у гардеробі цієї весни

Наймодніший одяг із деніму, без якого вам не обійтися.

Наше повсякденне життя важко уявити без джинсових речей. Вони практичні, дозволяють комфортно рухатись, а до того ж мають стильний вигляд. Щосезону в колекціях відомих дизайнерів з’являються речі із деніму, від яких неможливо відвести погляду. Оскільки денім завжди у тренді, пропонуємо наситити свій гардероб джинсовими речами по-максимуму! Читайте про ТОП-5 джинсових елементів одягу, без яких вам не обійтися навесні 2019. 

ДЖИНСИ У СТИЛІ 80-Х

Кльош, карго, із вкрапленнями - джинси у стилі 80-х неможливо не полюбити. Вони ефектні, але разом із тим створюють розслаблений весняний лук. Носіть їх з улюбленими кросівками та яскравими сумками - і ви безсумнівно будете у тренді. 

@dianagloster

@balmain

КУРТКА 

Навесні 2019-го джинсова куртка може бути оздоблена хутром, мати фасон oversize або ж дивувати об’ємними накладними кишенями. Вона стане головним акцентом вашого образу, тож сміливо одягайте її з лаконічною білою футболкою та джинсами. 

@balmain

@chanel

СУКНЯ 

У весняно-літніх колекціях світових кутюр’є було представлено чимало фасонів суконь із деніму. Ідеальна довжина міді створює витончений й жіночний силует. Якщо ви прагнете створити злегка рок-н-рольний образ, поєднайте джинсову сукню, оздоблену рюшами, з ugly-чобітками та червоною хустинкою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні джинси, які варто придбати у 2019-ому

@msgm

СПІДНИЦЯ 

Спідниці із деніму стали одним із найгучніших трендів весняного сезону. Цьогоріч джинсова спідниця повинна мати завищену талію й довжину міді або до щиколотки. Вдалою також вважається модель кльош. Зміксувавши її із футболкою з лого та білими кедами, ви зможете вирушити на романтичну прогулянку, у кав’ярню або шопінг. 

gettyimages.com

БІЛІ ДЖИНСИ 

Білі джинси - класика жіночого гардеробу, адже з ними можна створювати безліч цікавих луків. Погодьтесь, у теплу весняну та літню пору вони просто незамінні! А якщо бажаєте додати образу трохи перцю, накиньте зверху вініловий тренч. 

@emilisindlev

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безсмертна класика: 5 варіантів тренчів для стильної весни

Більше новин