Модні джинси, які варто придбати у 2019-ому

Модні джинси 2019
@stephweizman

Найтрендовіші моделі улюблених брюк.

Поділитися:

Щосезону дизайнери, створюючи нові моделі джинсів, прагнуть відійти від старих образів і презентувати новинки, що прикують увагу модниць у всьому світі. Замість блискіток, скінні і закатаних штанин у моді прямий крій та кльош. Які моделі джинсів купувати у новому році - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші шуби зими 2019

ПРЯМИЙ КРІЙ 

Оскільки у джинсовій моді у тренді класика, прямий крій буде безпрограшним варіантом. Найкращі кольори для такої моделі джинсів - темно-синій та світло-блакитний. 

@scandinavianfashions

@taraneh

КЛЬОШ 

Джинси-кльош - на піку популярності у 2019-ому. Візьміть на замітку - такі брюки повинні ідеально сидіти на талії та сідницях. Щодо довжини джинси-кльош можуть бути як вкороченими, так і сягати нижче щиколотки.

@pamhetlinger

БАНАНИ 

Оскільки у тренді мода 80-х, у 2019-ому нам не обійтись без моделі банани. Завищена талія таких брюк створює стильний дует із сорочкою або вкороченим светром. Доповніть лук взуттям із загостреним носком та маленькими підборами. 

pinterest.com 

БІЛІ ДЖИНСИ 

Не варто зациклюватися на синіх відтінках деніму - у моді білі джинси, колір кемел, хакі та анімалізм. Додайте образу сексуальності, одягнувши жакет oversize та ковбойські чобітки.

@scandinavianfashions

@annanooshin

ШВИ, КИШЕНІ Й РОЗРІЗИ 

Хоча аплікації й порізи на джинсах залишаються антитрендами, у 2019-ому не обійтись без мінімального декору. Обирайте моделі джинсів зі швами, виразними кишенями й розрізами збоку або спереду. Такі варіанти брюк мають розкішний вигляд зі взуттям на високих підборах. 

@nadyadorofeeva

@scandinavianfashions

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зимові барви: 5 наймодніших кольорових поєднань в одязі

Новини по темі