Тренди взуття весни 2018: Вестерн, пластик та спорт-шик

Дізнайтесь більше про взуттєві тренди нового сезону.

Ніщо не підкреслить красу жінки краще, ніж правильна пара туфель. Чимало яскравих та оригінальних видів взуття змагаються за увагу модниць. Ідеальне взуття відображає індивідуальність, говорить про характер та смак. Що ж у тренді цієї весни - читайте у нашій добірці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які сонцезахисні окуляри у моді цієї весни

UGLY SNEAKERS

Масивні білі кросівки підкорили серця модниць по усьому світу. Таке взуття можна поєднувати як з джинсами, так і з легкими весняними сукнями. 

ПЛАСТИК

Пластикові елементи зараз популярні і у взутті, і в одязі. Особливо актуальним стало поєднання пластику та лакованої шкіри, яке можна побачити на босоніжках, туфлях, ботильйонах та чобітках. 

Фото: @nakdfashion

Фото: @scandinavianfashions

СЯЮЧЕ ВЗУТТЯ

Взуття із сяючим ефектом або камінням - ідеальний варіант для вечірнього виходу. Сяюче взуття підійде для модниць, які прагнуть виділитись із натовпу. 

Фото: @scandinavianfashions

СОКОВИТИЙ ЧЕРВОНИЙ 

За допомогою такого взуття можна розставити вдалі акценти в загальному образі і привернути увагу до деталей. Навесні 2018-го червоне взуття стало мастхевом у street style. 

ОРИГІНАЛЬНІ ПІДБОРИ 

Kitten, comma та прозорий - найпопулярніші форми підборів нового теплого сезону. У них ви почуватиметесь зручно й вишукано водночас. 

Фото: @scandinavianfashions

Фото: @nakdfashion

ТУФЛІ ІЗ ЗАВ’ЯЗКАМИ 

Туфлі із гострим носком, масивними підборами та широким поясом або зав’язками з тканини стануть чудовим доповненням весняного луку. Надавайте перевагу яскравим відтінкам і додайте у весну ще більше барв!

КОВБОЙСЬКІ ЧОБІТКИ 

Образ у стилі Дикого Заходу не втрачає актуальності. Сміливо обирайте стильні ковбойські чобітки, поєднавши їх з джинсами та легкою сорочкою. 

Фото: @scandinavianfashions

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що у моді цієї весни: Мінімалізм, клітинка та багато фіолетового

Більше новин