Які сонцезахисні окуляри у моді цієї весни

Які сонцезахисні окуляри у моді цієї весни
instagram.com/dolcegabbana

Доповніть свій образ витонченим аксесуаром!

Поділитися:

Окуляри - стильний аксесуар, який не тільки робить ваш лук оригінальним та яскравим, а й захищає очі від шкідливих ультрафіолетових променів та запобігає появі зморшок. Весняно-літній сезон 2018-ого пропонує цікаві ідеї, як правильно носити найактуальніші моделі окуляр. Надихнувшись новими колекціями, ми підготували для вас добірку із десяти головних трендів сонцезахисних окулярів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що у моді цієї весни: Мінімалізм, клітинка та багато фіолетового

«КОТЯЧЕ ОКО» 

Окуляри «котяче око» будуть популярними у 2018-ому, як ніколи! Вони зроблять ваш погляд грайливим та загадковим водночас. Ця модель особливо пасуватиме жінкам, які полюбляють стиль спорт-шик. 

Фото: instagram.com/nakdfashion

Фото: instagram.com/prada

«МЕТЕЛИКИ» 

Ці окуляри залишаються у тренді вже кілька років поспіль. Їх форма пасуватиме як до ділового, так і спортивного луку. 

Фото: instagram.com/akter

ТІШЕЙДИ 

Тішейди - невеликі круглі окуляри, зазвичай, в тонкій металевій оправі. Цьогоріч актуальними стали й великі круглі окуляри у масивній оправі із різноманітними принтами, як у відомій колекції Dolche&Gabbana. Вважається, що ця модель найбільше пасує жінкам з овальним типом обличчя.

В СТИЛІ ОВЕРСАЙЗ

Окуляри в стилі оверсайз найкраще захищають від сонця, адже закривають майже півобличчя. Доповніть свій образ масивними прикрасами або моносережкою - і ви безсумнівно залишатиметесь у тренді. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні кольори весни 2018 та з чим їх поєднувати

АВІАТОРИ 

Авіатори залишаються класикою у світі окуляр, тим більше, якщо у новому сезоні світ моди «дихає» темою Дикого Заходу. Одягніть ковбойські чоботи і доповніть образ стильним аксесуаром. Дизайнери стверджують, що такі окуляри пасують усім, питання лише в особистих вподобаннях.

Фото: instagram.com/nakdfashion

Фото: instagram.com/dolcegabbana

ЕФЕКТ ДЗЕРКАЛА

Дзеркальне скло залишається в тренді у весняно-літньому сезоні. Зазвичай, таке скло прикрашає окуляри «крапельки» або окуляри в стилі оверсайз.  

Фото: instagram.com/scandinavianfashions

ПРОЗОРА ОПРАВА 

Окуляри з великою прозорою оправою переважно мають прямокутну або овальну форму. Не бійтесь експериментувати з кольором, адже саме такий аксесуар може стати «родзинкою» весняного луку. 

Фото: instagram.com/scandinavianfashions

Фото: instagram.com/nakdfashion

КОЛЬОРОВЕ СКЛО 

Жовте, червоне, лілове, зелене - сміливо обирайте окуляри із будь-яким відтінком скла. Оправа не обов’язково повинна збігатися із кольором скла, більше того вона може повторювати принт вашого одягу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 модних трендів макіяжу весни 2018

МАСИВНА ОПРАВА 

Окуляри з масивною оправою схожі на окуляри для плавання. Зверніть увагу на окуляри з пластиковими «вусиками» над верхньою частиною оправи або окуляри, прикрашені стразами. Найкращий вигляд матимуть окуляри в світлій масивній оправі з чорним склом, як у колекції Chanel. 

Фото: instagram.com/chanelofficial

Фото: instagram.com/scandinavianfashions

ОРИГІНАЛЬНА ФОРМА І ДЕКОР 

Окуляри з незвичним декором давно полонили індустрію моди. Особливо актуальним залишається квітковий принт. Одягаючи таку модель, оберіть лук спокійних відтінків і зробіть акцент саме на очі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 сумок, які ніколи не вийдуть із моди