Тренди взуття весни 2018: Вестерн, пластик та спорт-шик

Тренди взуття весни 2018: Вестерн, пластик та спорт-шик
Фото: instagram.com/gilochka

Дізнайтесь більше про взуттєві тренди нового сезону.

Поделиться:

Ніщо не підкреслить красу жінки краще, ніж правильна пара туфель. Чимало яскравих та оригінальних видів взуття змагаються за увагу модниць. Ідеальне взуття відображає індивідуальність, говорить про характер та смак. Що ж у тренді цієї весни - читайте у нашій добірці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які сонцезахисні окуляри у моді цієї весни

UGLY SNEAKERS

Масивні білі кросівки підкорили серця модниць по усьому світу. Таке взуття можна поєднувати як з джинсами, так і з легкими весняними сукнями. 

ПЛАСТИК

Пластикові елементи зараз популярні і у взутті, і в одязі. Особливо актуальним стало поєднання пластику та лакованої шкіри, яке можна побачити на босоніжках, туфлях, ботильйонах та чобітках. 

Фото: @nakdfashion

Фото: @scandinavianfashions

СЯЮЧЕ ВЗУТТЯ

Взуття із сяючим ефектом або камінням - ідеальний варіант для вечірнього виходу. Сяюче взуття підійде для модниць, які прагнуть виділитись із натовпу. 

Фото: @scandinavianfashions

СОКОВИТИЙ ЧЕРВОНИЙ 

За допомогою такого взуття можна розставити вдалі акценти в загальному образі і привернути увагу до деталей. Навесні 2018-го червоне взуття стало мастхевом у street style. 

ОРИГІНАЛЬНІ ПІДБОРИ 

Kitten, comma та прозорий - найпопулярніші форми підборів нового теплого сезону. У них ви почуватиметесь зручно й вишукано водночас. 

Фото: @scandinavianfashions

Фото: @nakdfashion

ТУФЛІ ІЗ ЗАВ’ЯЗКАМИ 

Туфлі із гострим носком, масивними підборами та широким поясом або зав’язками з тканини стануть чудовим доповненням весняного луку. Надавайте перевагу яскравим відтінкам і додайте у весну ще більше барв!

КОВБОЙСЬКІ ЧОБІТКИ 

Образ у стилі Дикого Заходу не втрачає актуальності. Сміливо обирайте стильні ковбойські чобітки, поєднавши їх з джинсами та легкою сорочкою. 

Фото: @scandinavianfashions

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що у моді цієї весни: Мінімалізм, клітинка та багато фіолетового