5 найкращих комедійних серіалів про родичів

Насолоджуйтесь переглядом улюблених серіалів осінніми вечорами

Літню спеку змінив прохолодний осінній вітерець. Все частіше вечорами кортить залишитись вдома і заварити ароматного чаю. Ваш відпочинок після важкого робочого дня прикрасять веселі історії комедійних українських серіалів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер серіалу «Субота» Семен Горов вдруге став дідусем

«Субота»

Loading...

Це новий комедійний серіал українського режисера Семена Горова. Сюжет розповідає історію звичайної сім’ї Каблукових. Чоловік Степан та дружина Аріна мають сина і доньку. Один із суботніх ранків став особливим для сім’ї - Степан та Аріна готувалися відзначити свою 15-ту річницю весілля. Однак сімейну ідилію руйнує неочікуваний приїзд свекрухи Зої Вікторівни.

«Останній москаль»

Loading...

«Останній москаль» - ще один успішний комедійний телесеріал Семега Горова. Син московського олігарха Валєра Петрук приїхав до гуцульського села. Він переховується від російських бандитів і сподівається, що саме у селі Великі Вуйки знайде собі прихисток. Однак де таке чувано, щоб у карпатському селі москаль жив! Чи приймуть гуцули такого співмешканця? 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серіал Останній Москаль потрапив до ТОП-10 серіалів за версією порталу DELO.ua 

«Догори дриґом»

Loading...

Молодий львівський парубок Мар’ян змушений супроводжувати свою матір - заслужену вчительку України Уляну Степанівну, на курорт до Одеси. З Уляною Степанівною стається нещасний випадок, і вона падає в кому. З цього моменту усе життя Мар’яна перевертається догори дриґом.

«Найкращий тиждень мого життя»

Loading...

В основі серіалу лежить вічна проблема - взаємини батьків та дітей. Молодята Ігор та Ольга готуються до весілля. Батьки нареченої запросили пару провести останній тиждень перед весіллям у їх будинку. У цьому домі все йде шкереберть. Тато Ольги - військовий і йому зовсім не подобається обранець доньки. Ігор боїться тестя і потрапляє у безліч кумедних ситуацій.

«Село на мільйон»

Loading...

Трьом кузенам доведеться жити у селі протягом одного року. І все це заради спадку діда Юхима Кібеця, який залишив онукам хату, ділянку та мільйон євро. Якщо хлопці не витримають життя у селі, все добро дістанеться місцевим жителям. Все склалося б на руку кузенам, якби сільські мешканці не вирішили вижити міську молодь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 рецепти для ідеальної романтичної вечері

Більше новин