5 найкращих комедійних серіалів про родичів

Насолоджуйтесь переглядом улюблених серіалів осінніми вечорами

Поділитися:

Літню спеку змінив прохолодний осінній вітерець. Все частіше вечорами кортить залишитись вдома і заварити ароматного чаю. Ваш відпочинок після важкого робочого дня прикрасять веселі історії комедійних українських серіалів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер серіалу «Субота» Семен Горов вдруге став дідусем

«Субота»

Це новий комедійний серіал українського режисера Семена Горова. Сюжет розповідає історію звичайної сім’ї Каблукових. Чоловік Степан та дружина Аріна мають сина і доньку. Один із суботніх ранків став особливим для сім’ї - Степан та Аріна готувалися відзначити свою 15-ту річницю весілля. Однак сімейну ідилію руйнує неочікуваний приїзд свекрухи Зої Вікторівни.

«Останній москаль»

«Останній москаль» - ще один успішний комедійний телесеріал Семега Горова. Син московського олігарха Валєра Петрук приїхав до гуцульського села. Він переховується від російських бандитів і сподівається, що саме у селі Великі Вуйки знайде собі прихисток. Однак де таке чувано, щоб у карпатському селі москаль жив! Чи приймуть гуцули такого співмешканця? 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серіал Останній Москаль потрапив до ТОП-10 серіалів за версією порталу DELO.ua 

«Догори дриґом»

Молодий львівський 10 найкращих ресторанів Львова, до яких хочеться повернутисяпарубок Мар’ян змушений супроводжувати свою матір - заслужену вчительку України Уляну Степанівну, на курорт до Одеси. З Уляною Степанівною стається нещасний випадок, і вона падає в кому. З цього моменту усе життя Мар’яна перевертається догори дриґом.

«Найкращий тиждень мого життя»

В основі серіалу лежить вічна проблема - взаємини батьків та дітей. Молодята Ігор та Ольга готуються до весілля. Батьки нареченої запросили пару провести останній тиждень перед весіллям у їх будинку. У цьому домі все йде шкереберть. Тато Ольги - військовий і йому зовсім не подобається обранець доньки. Ігор боїться тестя і потрапляє у безліч кумедних ситуацій.

«Село на мільйон»

Трьом кузенам доведеться жити у селі протягом одного року. І все це заради спадку діда Юхима Кібеця, який залишив онукам хату, ділянку та мільйон євро. Якщо хлопці не витримають життя у селі, все добро дістанеться місцевим жителям. Все склалося б на руку кузенам, якби сільські мешканці не вирішили вижити міську молодь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 рецепти для ідеальної романтичної вечері