"Херсон — це Україна. Назавжди", — Дмитро Комаров розповів про атмосферу у деокупованому місті

Ведучий програм "Світ навиворіт" та "Мандруй Україною" відвідав звільнений Херсон.

Ведучий програм "Світ навиворіт" та "Мандруй Україною" Дмитро Комаров поділився світлинами зі звільненого від російських військових Херсону та розповів про атмосферу, яка сьогодні вирує в місті.

У п'ятницю, 11 листопада, стало відомо, що українські захисники звільнили Херсон від російських загарбників після 256-денної окупації. Херсонці вийшли на площі з українськими прапорами, які увесь час ховали від росіян, та щиро привітали військових. Вся Україна радіє та вітає херсонців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Херсон вдома: як українці реагують на деокупацію міста

Долучився до привітань і ведучий Дмитро Комаров, який нещодавно завітав до Херсону. На своїй сторінці в Instagram він поділився кількома світлинами з місцевим населенням та розповів про атмосферу в місті.

"Люди святкують закінчення 256-денної окупації на центральній площі Херсона. Атмосфера неймовірна. Позитивна. В очах у людей щастя. Зі святом, прекрасне місто приголомшливих людей! Кошмар під назвою "росія" для Херсона назавжди в минулому.  У сьогоденні — переповнена центральна площа щасливих людей, які впевнено дивляться у щасливе майбутнє разом з Україною", — написав Дмитро Комаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бородянці з’явилися графіті всесвітньо відомого художника Banksy (фото)

Фото: Instagram/komarovmir

Більше новин