Веселі папуаси підбивали Дмитра Комарова запастися наркожуйкою

Ведучий програми Світ навиворіт потрапив на ринок, де кипить торгівля мертвими червонокнижними тваринами, холодною зброєю і наркотиками.

Ведучий програми "Світ навиворіт", мандрівник Дмитро Комаров потрапив на ринок, де кипить торгівля мертвими червонокнижними тваринами, холодною зброєю і наркотиками. Цей ринок знаходиться в Індонезії, в самому серці острова Нова Гвінея.

Чи вдалося торговцям "розкрутити" Дмитра, шанувальники дізнаються в новій серії "Світу навиворіт" в неділю 18 травня на каналі "1+1". Початок об 11:00.

Жителі Папуа виявилися фанатами легальної наркотичної жуйки. Алкоголь тут під забороною. Тому, щоб розслабитися, папуаси жують бетель – жуйку з плодів арекової пальми. Вона паморочить свідомість і фарбує ясна в криваво-червоний колір.

Також у новій серії – продовження ексклюзивного спецрепортажу про унікальні мумії Нової Гвінеї. Дмитро вирушить в глухі джунглі, щоб знайти ще одну реліквію, яку папуасам тільки дивом вдалося врятувати від руйнування. Її реставрували і помістили до скляного мавзолею.

А дорогою до села, де знаходиться цей незвичайний мавзолей, Комаров зустрів офіс політичної партії, який одночасно є домом для співробітників, сараєм для свиней і центром політичної кухні долини Балієм. Агітатори, що працюють в баліємській глушині, розкажуть, як їх політичні діячі завойовують любов виборців і що спільного між українською та папуаською політикою.

Нагадаємо, "Світ навиворіт" – авторський проект журналіста і мандрівника Дмитра Комарова на каналі 1+1. Дмитро подорожує тільки вдвох з оператором, часто опиняючись у місцях, де ще не ступала нога жодного туриста.

Індонезійський сезон "Світу навиворіт" є вже п'ятим за рахунком. Всі серії онлайн дивіться на сайті "1+1".