Jerry Heil на «Вечорі прем’єр» представила вірусний хіт «Охрана отмєна», диригуючи хором

«Мені вдалося себе проявити як композитор»

Яно, сьогодні ти була найяскравішою серед усіх артистів на сцені «Вечора прем’єр». Ти довго обирала сукню, переміряла десятки образів, навіть радилася зі своїми дописувачами у соціальних мережах з приводу того, що ж одягнути… Як ти все ж таки зупинилася на цьому образі?

- Я, дійсно, дуже багато суконь переміряла, але цей образ ми зробили дуже швидко. Чому такий фасон та колір – мені подобається бути яскравою та епатувати публіку! Я з маленького міста, де, коли ти хоч трохи яскраво одягнешся, всі вже звертають на тебе увагу! Як тільки у мене виявилася можливість проявляти себе повністю – я почала це робити!

Під час сьогоднішнього виступу ти диригувала київським академічним хором «Хрещатик»…

- Це було страшно, тому що серед учасників хору я побачила своїх знайомих, з якими ми навчалися на одному курсі – це було втричі відповідальніше! Я розуміла, що вони зараз дивляться на мене і пригадують усі мої невдачі, які були під час навчання. Це було дуже відповідально, я сподіваюся, що я впоралася, незважаючи на те, що я давно цього не робила! До того ж, мені вдалося себе проявити як композитор, адже я на композиторському факультеті теж навчалася! Я рада, що окрім попси, яку я теж люблю, я можу робити якусь масштабнішу музику, хоч і у тій самій «Охрана отмєна» поки що.

Тебе зараз асоціюють з цією піснею. Чи трапляється таке, що тільки-но тебе бачать, то одразу кажуть: «Охрана отмєна»?

- Одного разу я їхала у таксі, і водій всю дорогу розповідав про те, яка ця пісня погана… Він говорив, що український шоу-бізнес настільки занепав, що пісня «Охрана отмєна» - на кожному кроці. Таксист мені каже: «Це точно вона не сама написала цю пісню. Я колись був охоронцем Джамали, і знаю, як цей процес відбувається: її закрили у кімнаті, до неї прийшов композитор, написав пісню – от вона тепер її і виконує!».  А коли він потім зрозумів, що увесь час я знімала його на відео, звичайно, що без обличчя, то зателефонував мені і ще хвилин вісім розповідав, що впізнав мене!

Більше новин