Jerry Heil на «Вечорі прем’єр» представила вірусний хіт «Охрана отмєна», диригуючи хором

«Мені вдалося себе проявити як композитор»

Поділитися:

Яно, сьогодні ти була найяскравішою серед усіх артистів на сцені «Вечора прем’єр». Ти довго обирала сукню, переміряла десятки образів, навіть радилася зі своїми дописувачами у соціальних мережах з приводу того, що ж одягнути… Як ти все ж таки зупинилася на цьому образі?

- Я, дійсно, дуже багато суконь переміряла, але цей образ ми зробили дуже швидко. Чому такий фасон та колір – мені подобається бути яскравою та епатувати публіку! Я з маленького міста, де, коли ти хоч трохи яскраво одягнешся, всі вже звертають на тебе увагу! Як тільки у мене виявилася можливість проявляти себе повністю – я почала це робити!

Під час сьогоднішнього виступу ти диригувала київським академічним хором «Хрещатик»…

- Це було страшно, тому що серед учасників хору я побачила своїх знайомих, з якими ми навчалися на одному курсі – це було втричі відповідальніше! Я розуміла, що вони зараз дивляться на мене і пригадують усі мої невдачі, які були під час навчання. Це було дуже відповідально, я сподіваюся, що я впоралася, незважаючи на те, що я давно цього не робила! До того ж, мені вдалося себе проявити як композитор, адже я на композиторському факультеті теж навчалася! Я рада, що окрім попси, яку я теж люблю, я можу робити якусь масштабнішу музику, хоч і у тій самій «Охрана отмєна» поки що.

Тебе зараз асоціюють з цією піснею. Чи трапляється таке, що тільки-но тебе бачать, то одразу кажуть: «Охрана отмєна»?

- Одного разу я їхала у таксі, і водій всю дорогу розповідав про те, яка ця пісня погана… Він говорив, що український шоу-бізнес настільки занепав, що пісня «Охрана отмєна» - на кожному кроці. Таксист мені каже: «Це точно вона не сама написала цю пісню. Я колись був охоронцем Джамали, і знаю, як цей процес відбувається: її закрили у кімнаті, до неї прийшов композитор, написав пісню – от вона тепер її і виконує!».  А коли він потім зрозумів, що увесь час я знімала його на відео, звичайно, що без обличчя, то зателефонував мені і ще хвилин вісім розповідав, що впізнав мене!