Валентина Хамайко зізналась, скільки заробляла, коли працювала моделлю

Ведуча ранкового шоу на 1+1 розповіла подробиці модельного бізнесу.

Валентина Хамайко, ведуча ранкового шоу «Сніданок. Вихідний», зізналася Каті Осадчій, як заробляла на хліб у 90-ті роки.

У підлітковому віці Валентина Хамайко розпочала свою модельну кар'єру. Саме тоді в Україні започаткувався Ukrainian Fashion Week. Зауважимо, що цьогоріч український тиждень моди відсвяткував 20-ту річницю.

Воно аж страшно звучить! Коли мені хтось сказав, що UFW 20 років, я подумала: «А скільки ж мені років?!», – поділилася Валентина Хамайко.

У програмі «Світське життя» Валентина зізналася, що в той час вона мріяла працювати і заробляти, тому на кастингах вона домовлялася, що встигне все і при цьому матиме бездоганний вигляд.

Я навіть домовлялася з перукарями, коли треба було накрутити волосся, щоб його лише трошки підкручували і заколювали, бо потім мені треба було його вичесати, – пригадує ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Багатодітна мама Валентина Хамайко розповіла, як поєднує сім'ю та роботу.

Юній Валентині вдалося заробляти понад 300$ за 4 дні показів.

2001 рік – ну де ти знайдеш 300$? У моєї мами місячна зарплата була стовідсотково менша, – зізнається Валентина Хамайко.

Loading...

Валентина Хамайко у 16 та у 35 років.

Ведуча ранкового шоу розповідає, що досі зберігає дизайнерські речі з юних років.

У батьків вдома я знайшла сорочку від Пустовіт і зрозуміла, що вона ідеальна і вона досі мені підходить! Це знахідка! – радіє Валентина Хамайко.

Нагадаємо, нещодавно Валентина Хамайко показала фото з модельного минулого.

Більше новин