Багатодітна мама Валентина Хамайко розповіла, як поєднує сім'ю та роботу

Ведуча Валентина Хамайко розповіла, як поєднує обов'язки матері та свою роботу
1plus1.ua

Ведуча 1+1 зізналася, чому покинула роботу фармацевтом і обрала телебачення.

Поділитися:

Зірка «Сніданок. Вихідний» Валентина Хамайко дала ексклюзивне інтерв’ю виданню «ТелеЗамок» та розповіла, як успішно поєднує обов'язки дружини, мами та роботу ведучої каналу 1+1.

Щосуботи та щонеділі Валентина Хамайко разом із колегою Олександром Поповим тішать глядачів купою цінних порад, цікавих інтерв’ю з експертами, новинами та звісно, кулінарними шедеврами у рубриці «Солодка неділя».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт ароматних булочок із гарбузового тіста

Із редакцією львівського видання «ТелеЗамок» зірка 1+1 поділилася, як встигає бути ведучою, мамою і дружиною одночасно, та чому покинула роботу фармацевтом і обрала телебачення.

В інтерв’ю ведуча поділилася з читачами своїми секретами успіху на роботі та в родинному житті. Валентина – не тільки обличчя топового шоу на телеканалі, але й уважна дружина, мати трьох дітей, тому вона не приховує, що часу їй завжди бракує.

Я все ретельно планую, враховую логістику пересувань і гуртки дітей. Намагаюся, щоб навчальні заклади і гуртки для дітей були поруч, а ще бажано, щоб там був і мій зал для тренувань, - каже Валентина.

Незважаючи на те, що прямі ефіри Валентина Хамайко веде тільки у вихідні дні, роботи в будні в неї вистачає. До того ж зараз ведуча працює над виходом великої книги її рецептів «Солодка неділя».

Кількагодинний ефір «Сніданку.Вихідний» – результат роботи великої команди протягом тижня. Знімаємо рубрику «Солодка неділя», зустрічаємося з експертами, щоб обговорити і пропрацювати рубрики, – каже ведуча.

Також Валентина Хамайко щиро поділилася спогадами про роботу в аптеці, а також подробицями модельного минулого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Попов, Валентина Хамайко та Олександра Лобода взяли участь у зіркових читаннях

З великим теплом згадую ті роки, коли брала участь у показах прекрасних українських дизайнерів – Лілії Пустовіт, Роксолани Богуцької, Діани Дорожкіної, Віктора Анісімова та інших, – каже Валентина.

З нагоди відкриття нового ювілейного сезону Ukrainian Fashion Week в ефірах «Сніданок. Вихідний» Валентина Хамайко з’явилася у сукнях Лілії Пустовіт з нової колекції.

Повну версію інтерв’ю зірки 1+1 можна знайти на сторінках «ТелеЗамок».

Нагадаємо, що нещодавно Валентина Хамайко показала чарівний портрет у стилі Адель.