У «Сніданку з 1+1» розкрили подробиці Ukrainian Fashion Week

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Ірина Данилевська, голова Ukrainian Fashion Week, розповіла подробиці цьогорічних показів.

Поділитися:

В якому порядку виступатимуть країни-учасники в півфіналі Євробачення 2017Ірина Данилевська,голова оргкомітету UFW, разом з ведучою програми «Сніданок.Вихідний» Валентиною Хамайко завітуали до студії ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Валентина Хамайко розповіла секрети модельного минулого, а Ірина Данилевська розповіла про цьогорічні покази.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко показала фото з модельного минулого.

Ukrainian Fashion Week триватиме з 4 по 8 лютого. В рамках тижня моди 59 дизайнерів представлять 51 колекцію одягу. Цього року на запрошення оргкомітету приїде багато іноземних гостей: журналістів, фотографів, баєрів, ритейлерів та fashion-консультантів. 

Ідея рекламної кампанії українського тижня моди – боротьба зі стереотипами. 

На жаль, в Україні дуже багато стереотипів, нам треба бути вільнішими, відкритими та толерантними. – розповіла Ірина Данилевська.

Дизайнери за допомогою художніх засобів візуально говоритимуть про різні сприйняття краси.

Ведуча «Сніданок. Вихідний» розповіла про початок своєї модельної кар'єри.У 13 років вона прийшла у модельну агенцію, а уже в 14 працювала, підкорювавши модні подіуми. Валентина стала музою відомого дизайнера Анісімова, але найдужче зірка 1+1 запам'ятала показ Гапчука.

Мені дуже подобається колекція Гапчука, в якій я брала участь, тому що там буди одні хлопці і я. – згадує Валентина Хамайко.

Цієї суботи, 4 лютого, у ранковому шоу «Сніданок. Вихідний» на 1+1 відбуватиметься пряме включення з відкриття Ukrainian Fashion Week. Ви матимете змогу зазарнути за лаштунки та дізнатися про нові тренди.

Нагадаємо, нещодавно дизайнер розповідав, як «скинути» 5 кілограмів без дієти.

Новини по темі