Оля Полякова про корпоративи у олігархів: «Вони у мене, як зайчики: хороводи водять, пісенькі співають»

Співачка розповіла, як веселить багатіїв на корпоративах 

Олю, ти серед тих артистів, які зараз чи не найбільше виступають на корпоративних святах. Чим тебе здивували заможні українці, де доводилося виступати?

-Де тільки не доводилося, оце тільки у сауні не було. Люди, запросіть хоча б раз виступати у сауну. Немає про що з колегами поговорити.

Сьогодні, приміром, власник заводів-пароходів танцював з тобою на сцені. 

-Вони всі у мене, як зайчики. Я виходжу, як велика Снігуронька, в мене вони як дітки хороводи водять. Любі - і «форбси», і не «форбси». Виходять на сцену, пісенькі  співають. Я то страшенно люблю. В мені загинув педагог, я ж скінчила купу закладів, в мене в декількох дипломах написано «викладач». Тут я свої таланти викладаю на корпоративах.

Щойно закінчився 3 сезон «Ліги сміху». З цим тебе можна привітати. На жаль, твоя команда не перемогла, але ти виїхала на сцену на коні. Це ж тварина, може щось трапитися. Тварина може понести. 

-Ні, я з конями на «ти», це по-перше. По-друге я так люблю справляти враження. Я готова на все і навіть ризикувати життям та суглобами. 

Ти тримаєш себе весь час у формі, щоб виступати на сцені майже оголеною.

-Мені потрібно працювати. Коли в мене купа концертів, коли тур, по 2 години щоденно здача поту та крові, то я худесенька і гарнесенька як 16-річна дівчинка. Як тільки я сідаю. Якби я ото сіла у «Голос» судити, то напевно, виросла до стану деяких народних артисток.

А які б’юті-поради у зимовий період?

-Жінкам потрібно їсти жирну рибу, пити вітамін Є, ставити вдома зволожувач. А краще за все жити у вологому кліматі десь на Шрі-Ланці. 

Спланувала вже свій відпочинок після новорічних свят?

-Дуже хотіла поїхати у спеку, але чоловік волає, бо він вже 3 роки не катався на лижах. Я так собі вирішила, що ми поїдемо на лижі. Поставимо молодшу доньку. Вже пора, 6 років, вже повинна їздити, а вона ще у нас не стоїть на лижах. Ми трохи покатаємося, а вже після січневих корпоративів я поїду на Мальдіви з чоловіком у романтичну відпустку. Може, вже надружимо і хлопчика. 

Тобто, за хлопчиком на Мальдіви?

-Так, на Мальдіви поїдемо за хлопчиком.
 

Більше новин