День танго: 6 виступів Танців з зірками, які неможливо забути

Сьогодні, 11 грудня, святкують Міжнарожний день танго

Танго - танець пристрасті та кохання, що народився в Аргентині. Музика цього танцю обов’язково супроводжується звуками акордеону, скрипки або гітари. За однією з версій, у Південну Америку його привезли африканські іммігранти, за іншою - танго вигадали пастухи, які залицялися до аргентинських дівчат. У 2009 році ЮНЕСКО визнало танго нематеріальним спадком усього людства. У день свята кортить пригадати найкращі танцювальні виступи учасників шоу Танці з зірками. Танцюристи поринули у вир пристрасних почуттів під мелодію справжнього аргентинського танго. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахтем Сеітаблаєв про фільм Кіборги: Я хотів показати, що ми надзвичайна нація

НАТАЛІЯ МОГИЛЕВСЬКА ТА ІГОР КУЗЬМЕНКО 

Loading...

У першому ефірі Танців з зірками Наталія та Ігор виконали пристрасне аргентинське танго. Їх спокусливі та майстерні рухи заворожували і суддів, і глядачів. Для виступу пара надала перевагу чорним кольорам. Наталія вбралася у легендарну чорну сукню, в якій 10 років тому знялась у кліпі «Этот танец».

ЮРІЙ ТКАЧ ТА ІЛОНА ГВОЗДЬОВА

Loading...

Під пісню Luis Bravo's Forever Tango «Tanguera» виконували пристрасні рухи танго Юрій та Ілона. Танцівники постали у спокусливих образах. Юрій одягнув класичний костюм, а Ілона - відверту синьо-золотисту сукню, що мерехтіла під світлом софітів. 

АХТЕМ СЕІТАБЛАЄВ ТА ОЛЕНА ШОПТЕНКО

Loading...

Танго Ахтема та Олени було романтичним та сповненим ніжних почуттів.  Під зворушливе виконання пісні Beyonce «Running» вони кружляли у повітрі під мільйонами мерехтливих зірок.

ДМИТРО КОМАРОВ І ОЛЕКСАНДРА КУЧЕРЕНКО 

Loading...

Їх пристрасне танго супроводжувалося виконанням пісні гурту Океан Ельзи «911». Танцюристи надали перевагу класичним костюмам для танго. Дмитро обрав чорний костюм, а Олександра - відверту чорну сукню із блискітками. 

НАДЯ ДОРОФЄЄВА І ЖЕНЯ КОТ 

Loading...

Кохання - прекрасне почуття, але воно може ранити. Саме про це танцювали у своєму танго Надя та Женя. Класичне поєднання білого та чорного у їх вбраннях символізувало різницю між почуттями чоловіка та жінки. 

СЕРГІЙ БАБКІН ТА СНІЖАНА БАБКІНА

Loading...

Через напрочуд емоційне танго Бабкіни розповіли історію чоловіка та жінки, які виконали останній танець у житті. Їх танго дихало щирими та палкими почуттями. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Могилевська зізналась, кого з українських артистів вважає своїм кумиром

Більше новин