День танго: 6 виступів Танців з зірками, які неможливо забути

Танці з зірками

Сьогодні, 11 грудня, святкують Міжнарожний день танго

Поділитися:

Танго - танець пристрасті та кохання, що народився в Аргентині. Музика цього танцю обов’язково супроводжується звуками акордеону, скрипки або гітари. За однією з версій, у Південну Америку його привезли африканські іммігранти, за іншою - танго вигадали пастухи, які залицялися до аргентинських дівчат. У 2009 році ЮНЕСКО визнало танго нематеріальним спадком усього людства. У день свята кортить пригадати найкращі танцювальні виступи учасників шоу Танці з зірками. Танцюристи поринули у вир пристрасних почуттів під мелодію справжнього аргентинського танго. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахтем Сеітаблаєв про фільм Кіборги: Я хотів показати, що ми надзвичайна нація

НАТАЛІЯ МОГИЛЕВСЬКА ТА ІГОР КУЗЬМЕНКО 

У першому ефірі Танців з зірками Наталія та Ігор виконали пристрасне аргентинське танго. Їх спокусливі та майстерні рухи заворожували і суддів, і глядачів. Для виступу пара надала перевагу чорним кольорам. Наталія вбралася у легендарну чорну сукню, в якій 10 років тому знялась у кліпі «Этот танец».

ЮРІЙ ТКАЧ ТА ІЛОНА ГВОЗДЬОВА

Під пісню Luis Bravo's Forever Tango «Tanguera» виконували пристрасні рухи танго Юрій та Ілона. Танцівники постали у спокусливих образах. Юрій одягнув класичний костюм, а Ілона - відверту синьо-золотисту сукню, що мерехтіла під світлом софітів. 

АХТЕМ СЕІТАБЛАЄВ ТА ОЛЕНА ШОПТЕНКО

Танго Ахтема та Олени було романтичним та сповненим ніжних почуттів.  Під зворушливе виконання пісні Beyonce «Running» вони кружляли у повітрі під мільйонами мерехтливих зірок.

ДМИТРО КОМАРОВ І ОЛЕКСАНДРА КУЧЕРЕНКО 

Їх пристрасне танго супроводжувалося виконанням пісні гурту Океан Ельзи «911». Танцюристи надали перевагу класичним костюмам для танго. Дмитро обрав чорний костюм, а Олександра - відверту чорну сукню із блискітками. 

НАДЯ ДОРОФЄЄВА І ЖЕНЯ КОТ 

Кохання - прекрасне почуття, але воно може ранити. Саме про це танцювали у своєму танго Надя та Женя. Класичне поєднання білого та чорного у їх вбраннях символізувало різницю між почуттями чоловіка та жінки. 

СЕРГІЙ БАБКІН ТА СНІЖАНА БАБКІНА

Через напрочуд емоційне танго Бабкіни розповіли історію чоловіка та жінки, які виконали останній танець у житті. Їх танго дихало щирими та палкими почуттями. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Могилевська зізналась, кого з українських артистів вважає своїм кумиром

Новини по темі