Продавала прикраси: 11-річна школярка з Ніжина зібрала 50 тисяч гривень на тепловізор

Школярка з Ніжина Діана Насібова продає власноруч зроблені прикраси, щоб допомогти українським військовим.

Школярка з Ніжина Діана Насібова на купівлю тепловізора для військових передала 50 тисяч гривень. Ці гроші дівчинка заробила продажем біжутерії, яку вона власноруч виготовляє та продає на місцевому базарі, а також завдяки пожертвам містян. Допомога Діани Збройним силам України надихнула і її друзів. Про дітей, які своїми силами наближають нашу перемогу, розповіли у ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зібрав своїми співами 655 тисяч гривень для ЗСУ: історія волонтерства 8-річного Юрія у "Сніданку з 1+1"

"Мені дуже захотілося допомогти військовим, щоб якомога швидше закінчилася війна та могли спати спокійно", — розповідає 11-річна Діана.

Раніше дівчинка дбала про безпритульних тварин, а тепер має глобальніші плани — збирає на тепловізор військовим. Серед асортименту 11-річної Діани є як власноруч виготовлений товар, так і те, що інші пожертвували на продаж. До ініціативи також долучилася подруга Діани, 12-річна Софія Василенко, яка поруч торгує тістечками та пастилою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8-річна дівчинка зібрала для ЗСУ майже 25 000 гривень і передала їх ведучій та волонтерці Соломії Вітвіцькій

Усі зібрані кошти протягом Діана Насібова відносить до храму, а потім повертається додому та одразу сідає поповнювати запас прикрас для продажу. Гроші збираються у настоятеля храму, військового капелану. Від початку повномасштабного вторгнення місцева святиня частково перетворилася на волонтерський склад. Сюди люли приносять передачі на фронт для рідних та усіх, хто потребує допомоги. 

Більше новин