Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька зізналась 1plus1.ua, що має з чоловіком смачну сімейну традицію:
«Разом з коханим готуємо борщ! Нещодавно вперше приготували його з червоною капустою».
Тож можете брати приклад з улюбленої ведучої та експериментувати з інгредієнтами.
Також Соломія підкреслила, що любить готувати цю традиційну страву з нежирним м'ясом та поділилась рецептом смачного борщу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Аджика Слави Камінської
М'ясо курка, індичка чи телятина - 500 г
Картопля - 2-3 шт. (300 г)
Цибуля ріпчаста - 1 шт. (120 г)
Буряк - 1-2 шт. (200 г)
Морква - 1 шт. (120 г)
Капуста - 200 г
Олія – 2-3 ст. л.
Зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля) - за смаком
Сіль, цукор, перець - за смаком.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Запечена кукурудза від Олексія Душки
Приготування:
1. Помийте всі овочі і зелень.
2. Підігрійте на вогні каструлю з багатошаровим дном.
3. Додати 2-3 столові ложки оливкової олії, дрібно порізану цибулю.
4. Невеличкими шматочками нарізати курку, індичку чи телятину до 500 г.
5. Накрити кришкою і готувати на маленькому вогні.
6. Нарізати дві-три молоді картоплини.
7. Пошинкувати половину капустини.
8. Картоплю та капусту додати у каструлю. За смаком – сіль, перець та лавровий лист.
9. В той же час, на сковорідці з багатошаровим дном на оливковій олії потушкувати цибулю.
10. Буряк та моркву порізати соломкою та до сковорідки.
11.Коли капуста стає прозорою, залити кип'ятком, додати «зажарку» та квасолю.