Зірковий рецепт: Борщ із нежирним м'ясом від Соломії Вітвіцької

Червоний борщ полюбляють за запашний аромат та насичений смак.

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька зізналась 1plus1.ua, що має з чоловіком смачну сімейну традицію:

«Разом з коханим готуємо борщ! Нещодавно вперше приготували його з червоною капустою».

Тож можете брати приклад з улюбленої ведучої та експериментувати з інгредієнтами.

Також Соломія підкреслила, що любить готувати цю традиційну страву з нежирним м'ясом та поділилась рецептом смачного борщу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Аджика Слави Камінської

Інгрідієнти:

М'ясо курка, індичка чи телятина - 500 г

Картопля - 2-3 шт. (300 г)

Цибуля ріпчаста - 1 шт. (120 г)

Буряк - 1-2 шт. (200 г)

Морква - 1 шт. (120 г)

Капуста - 200 г

Олія – 2-3 ст. л.

Зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля) - за смаком

Сіль, цукор, перець - за смаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Запечена кукурудза від Олексія Душки

Приготування:

1. Помийте всі овочі і зелень.

2. Підігрійте на вогні каструлю з багатошаровим дном.

3. Додати 2-3 столові ложки оливкової олії, дрібно порізану цибулю.

4. Невеличкими шматочками нарізати курку, індичку чи телятину до 500 г.

5. Накрити кришкою і готувати на маленькому вогні.

6. Нарізати дві-три молоді картоплини.

7. Пошинкувати половину капустини.

8. Картоплю та капусту додати у каструлю. За смаком – сіль, перець та лавровий лист.

9. В той же час, на сковорідці з багатошаровим дном на оливковій олії потушкувати цибулю.

10. Буряк та моркву порізати соломкою та до сковорідки.

11.Коли капуста стає прозорою, залити кип'ятком, додати «зажарку» та квасолю.

Більше новин