Повернення в бурхливі 90-ті та розкриття секретів чотирьох подруг: з чого розпочнеться історія та про що український серіал Тут і тепер

Український серіал Тут і тепер: розповідаємо, де та коли дивитись захопливу історію про чотирьох киянок

26 серпня на 1+1 Україна стартує серіал Тут і тепер, який перенесе нас у бурхливі 90-ті та розкриє секрети чотирьох подруг. Від випускного вечора, сповненого пригод та небезпек, до складних виборів дорослого життя – кожна з героїнь пройде свій шлях. Розповідаємо, з чого розпочнеться історія серіалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мріють про щасливе майбутнє, вкладаючи в це різне значення: що відомо про героїнь серіалу Тут і тепер та що їх об'єднує

Кадр з серіалу

Лора ділиться своїми переживаннями на зустрічі з психотерапевтом: «Розумієте, я перестала бути собою. Я не впізнаю себе. Я не розумію, що з цим робити». Психотерапевт пропонує поділитися деталями, тому після цих слів ми переносимось у 1997 рік.

Зустрівши світанок після випускного на даху багатоповерхівки, киянки Лора, Елька, Юля і Сусана вирішують жити тут і тепер, не відкладаючи все на потім. Переш ніж попрощатися, подруги влаштовують собі шалені пригоди. Так, Еля, Юля і Сусана опиняються у відділку поліції, а Лора впевнена, що вона вбила людину. 

Саме ця ніч повністю змінила життя героїнь. Сусанна, сама того не бажаючи, переїздить до Ізраїлю. Юля страждає через зраду матері, Елю починають сильніше контролювати батьки, а Лора закохується. 

У другій серії Лора опиняється в аб'юзивних стосунках. Чи вистачить дівчині сил, попри почуття, покинути поганого партнера? На цій історії спогади Лори закінчуються, після чого глядачів повертають в 2016 рік. Тут ми бачимо, як склалося життя головних героїнь у дорослому віці, куди саме їх закинуло життя, та чи кожна з них змогла досягти щастя по принципу тут і тепер.

Дивіться Тут і тепер від 26 серпня, з понеділка по четвер, о 20:00 на 1+1 Україна.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історія про чотирьох киянок, які не відкладають життя на потім: де та коли дивитися зворушливий серіал Тут і тепер

 

Більше новин