Історія про чотирьох киянок, які не відкладають життя на потім: де та коли дивитися зворушливий серіал Тут і тепер

Тут і тепер

Український серіал Тут і тепер: де дивитися усі серії

Поділитися:

З 26 серпня, з понеділка по четвер, о 20:00 на 1+1 Україна глядачі каналу 1+1 Україна зможуть насолодитися новим українським серіалом Тут і тепер. Ця зворушлива історія розповідає про чотирьох киянок, які вирішили жити сьогоденням і не відкладати своє щастя на потім.

Про що серіал Тут і тепер

Четверо молодих подруг Лара, Еля, Юля і Сусанна, зустрівшись на даху багатоповерхівки після випускного, вирішують більше не відкладати життя на потім. Кожна з дівчат мріє про яскраве та щасливе майбутнє, вкладаючи в це поняття різне значення. З часом вони усвідомлюють, що рятуючи інших від смерті, вони знаходять найбільший сенс життя. Справжня любов переважає славу, а абсолютна свобода може зіткнутися з егоїзмом.

Серіал Тут і тепер: актори

У серіалі знялись Катерина Кузнецова, Дар'я Баріхашвілі, Наталя Бабенко, Аліса Тункевич, Сергій Стрельников, Олексій Нагрудний, Сергій Мітрюшин, Костянтин Октябрський, Олексій Горбунов.

Скільки серій в серіалі Тут і тепер

Всього Тут і тепер налічує 8 епізодів, які можна буде подивитися з 26 серпня, з понеділка по четвер, о 20:00 на 1+1 Україна.

Серіал знято на замовлення державного підприємства Мультимедійна платформа іномовлення України. 

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що 1+1 Україна покаже до Дня Незалежності. У телепрограмі присутні фільм Я, Побєда і Берлін, масштабне розслідування Акіма Галімова і не тільки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сталеві нерви: де та коли дивитися українсько-латвійський серіал

 

Новини по темі