Дмитро Комаров повернеться на Танці з зірками у прем’єрному випуску Вечірнього Кварталу

27 жовтня о 21:15 глядачі 1+1 побачать новий випуск Вечірнього Кварталу від студії Квартал 95.

Розпочнеться проект із монологу Володимира Зеленського про майбутні вибори Президента України. «Останнім часом я живу в кошмарі, адже всі ставлять мені одне і те ж запитання: «Ну що, ідеш чи ні?» — поділиться наболілим Володимир і просто на сцені «Вечірнього Кварталу» розповість про свої переваги й недоліки. — Я маю юридичну освіту — це плюс. Я не маю досвіду в політиці — це жирний плюс».

Також актори Вечірнього Кварталу покажуть гумористичну пародію на проект Танці з зірками на 1+1. Журі буде оцінювати танець Миколи Тищенка, роль якого виконає Володимир Зеленський. «Коля, є одне зауваження. Ти працюєш стегнами під час румби, ти працюєш стегнами під час ча-ча-ча, під час вальсу і навіть зараз, коли ми говоримо, ти працюєш стегнами», — прокоментує виступ Тищенка MONATIK (Олександр Пікалов).

«Катерино, говоріть швидше, бо не встигнете подивитись #шоуюри», — підганятиме Катерину Кухар (Олена Кравець) ведучий Танців з зірками Юрій Горбунов (Юрій Крапов). Діалог прими-балерини з Миколою Тищенком буде напруженим:

— Ви виконували танець за мотивами «Ромео та Джульєтти». Скажіть, ви знайоми з цим твором?

— Так, я дивився цю книжку.

— І що, коли Джульєтта отруїлась, Ромео почав цілувати собі біцуху?

— Саме так. Ха-ха.

«Миколо, я хочу відзначити вашу наполегливість. Вона допомогла вам дійти до фіналу, незважаючи на те, що вас вигнали ще після 3-го ефіру», — висловить своє зауваження Влад Яма (Євген Кошовий), чим неабияк здивує Миколу Тищенка: «Серйозно? Я не знав».

Героєм номеру про Танці з зірками також стане ведучий проекту Світ навиворіт Дмитро Комаров, який був учасником попереднього сезону танцювального шоу, працюючи в парі з «Міс Україна – 2016» Олександрою Кучеренко. Актори Вечірнього Кварталу в образах суддів Танців з зірками радісно зустрінуть, будуть вибачатись і звеличувати Дмитра Комарова. «Діма, хочу сказати, що ви найкращий. Я забираю всі слова, що говорила на вашу адресу, і віддаю їх Миколі», — говоритиме Катерина Кухар.

Більше новин