Ірина Сопонару за лаштунками зйомок новорічного "Вечірнього Кварталу" розповіла, яким бачить своє весілля

Акторка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару планує зіграти весілля у 2024 році.

Традиційно напередодні Нового року "Вечірній Квартал" готує святкову програму, яку покажуть вже сьогодні, 31 грудня, о 19:00 на “1+1 Україна”. Редакція сайту 1+1 побувала за лаштунками концерту та поспілкувалася з акторами про традиції святкування зимових свят та плани на 2024 рік. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відверте зізнання Наталі Могилевської та жарти над одіозними політиками: що покажуть у новорічному «Вечірньому Кварталі» на «1+1 Україна»

Акторка “Жіночого Кварталу” Ірина Сопонару розповіла, чим запам’ятався їй 2023 рік, як святкуватиме Новий рік, а також, що бажає українцям та захисникам у новому році.

“Новий рік проведу в сімейному колі. До повномасштабної війни в новорічну ніч я завжди працювала, але з війною в мене змінилися цінності. Мені хочеться більше часу проводити з родиною, тому я вирішила святкувати цього року у сестри в Лондоні. Приїжджаю зазвичай на все готове (сміється - прим. ред.). В дитинстві ми прикрашали ялинку 31-го грудня. Зараз — за декілька днів до Різдва. Дуже люблю новорічний день, коли нічого їсти не можна — все залишаємо на свято”.

Ірина також поділилася, чим приємним запам’ятався їй 2023 рік. Цьогоріч вона сказала “так” своєму коханому — британцю Різу.

“Найбільше цей рік мені запам'ятався моїми заручинами. Мій коханий зробив мені пропозицію. В наступному році святкуватимемо весілля. Також я стала трошки більше працювати, що не може не тішити. Моя сфера якось зрушила з мертвої точки. У нас був благодійний тур "Жіночого Кварталу”"містами України. За виручені від концертів кошти ми закупили та передали дрони, квадроцикли, тепловізори та Старлінки для наших військових. Я вважаю, що зараз всі ми, кожен на своєму місці, маємо донатити та робити все заради нашої перемоги. Також у  мене з'явилася нова вистава — "Наші Кайдаші", в якій я працюю з класними акторами. Це Ольга Сумська, Тарас Цимбалюк, Сашко Піскунов тощо. Напевно, ще багато чого хорошого можна пригадати, але на тлі війни життя губить свої фарби. Проте, були в цьому році і проблиски надії, щастя та радості”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор "Вечірнього Кварталу" Юрій Великий розповів, чим вдається допомагати військовим завдяки гумору

Вже в травні Ірина Сопонару планує зіграти весілля з коханим. Головне для акторки – аби на святі зібралися найрідніші.

“Хочу класичне весілля. Хочеться, аби зібралися люди, які мене люблять, бажають мені щастя, щоб звучали тости на нашу з Різом честь і щоб усі побажання обов'язково збулись. Просто хочеться зібрати близьких, друзів та класно провести час”.

Крім того, акторка “Жіночого Кварталу” залишила побажання українцям.

“Нашим любим захисникам я бажаю сил, наснаги, терпіння. Бажаю всім повернутися додому живими і здоровими. Ми їх дуже любимо і чекаємо. А всім українцям бажаю набратися терпіння, донатити, допомагати нашим хлопцям, адже наша сила — в єдності”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актори "Вечірнього Кварталу" розповіли про свої традиції святкування зимових свят (ексклюзив)

Дивіться новорічний "Вечірній Квартал" вже 31 грудня о 19:00 на телеканалі “1+1 Україна”.

У святковому випуску актори «Вечірнього Кварталу» та «Жіночого Кварталу» підготували як гумористичні номери, які будуть побудовані на політичній сатирі, так і номери про буденні проблеми українців. В одному з таких номерів екзорцист виганяє з українки усе російське.  Покажуть актори, що було б, якби в глядацькій залі сиділа Ірина Фаріон. 

Не обійдеться і без музичних номерів. На сцену новорічного «Вечірнього Кварталу» вийдуть MONATIK, Тіна Кароль, гурт “Антитіла”, Артем Пивоваров, KOLA, Tayanna, NAZVA,  Павло Зібров, ТНМК та Pianoбой Дмитро Шуров, а також Наталія Могилевська, яка зробить зі сцени особисте зізнання та відповість на запитання, яке на початку зими підірвало соцмережі, де співачка на відео з дитиною, яка називає її мамою. 

Loading...

Більше новин