Актор "Вечірнього Кварталу" Юрій Великий розповів, чим вдається допомагати військовим завдяки гумору

Новий Вечірній Квартал
19:00
5 травня
Юрій Великий про допомогу військовим та гумор в умовах війни

Юрій Великий: про допомогу військовим, виступи на фронті та скасування концерту в Буковелі.

Поділитися:

31 грудня о 19:00 на телеканалі “1+1 Україна” традиційно вийде новорічний випуск Вечірнього Кварталу. Напередодні актор Юрій Великий в ефірі "1+1 Марафон" розповів, як завдяки гумору кварталівці допомагають військовим, розважають бійців на фронті, а також назвав причину скасування концерту в Буковелі.

"Мені здається, що ми, українці, виживаємо завдяки великій кількості оптимізму та гарного почуття гумору. Воно допомагає нам долати усілякі труднощі. Гумор за час війни дійсно змінився. Зараз він став більш військовий, але також ми намагаємося жартувати на побутові ситуації", — каже Юрій Великий.

Від початку повномасштабної війни актори Студії «Квартал 95» активно їздять з благодійними концертами до наших захисників та захисниць, медиків та переселенців. За словами Юрія, військові з позитивом реагують на гумор:

"Десь на другий тиждень повномасштабного вторгнення ми почали їздити з концертами на підтримку до наших військових. Дали близько 400 концертів. Якось до мене підійшов один з військових та каже: "Я дивлюся твої пародії. Мені подобається. А зроби пародію на Конашенкова, який проводить брифінги у рф". І після того я подивився, зробив пародію. Коли ти приїздиш туди до хлопців, то розумієш, що гумор дуже важливий. Ти дивишся їм в очі та усвідомлюєш, що їм та нам потрібно якось перемикатися". 

Головною метою всіх концертів Юрій називає благодійність:

"Ось у нас пройшов тур "Вечірнього Кварталу". У нас було 7 концертів. До цього в нас були концерти й в Києві. Зі всіх виступів ми збираємо гроші на допомогу нашим захисникам. Наприклад, ми зібрали гроші на два пікапи, які поїхали на Авдіївський напрямок. В Кропивницькому зібрали дві фури вантажу з буржуйками, засобами гігієни тощо для 3 ОШБр. Крім того, збирали кошти окремо на допомогу 129 батальйону 3 ОШБр. Це один зі спецпідрозділів ЗСУ, який базується в Дніпрі. Всі концерти мають благодійний характер". 

Також актор "Вечірнього Кварталу" розповів про причини нещодавнього скасування концерту в Буковелі:

"Ми відмовилися від концерту ще до того, як про це написав один журналіст. Не буду називати його прізвище, щоб не робити рекламу. Річ у тім, що там відбулася якась декомунікація: ми відмовилися, але концертний оператор не прибрав афіші. Коли в нас були концерти у Вінниці, Полтаві, Кропивницькому, Кривому Розі, Дніпрі, Умані, ми збирали гроші на допомогу нашим військовим, які базуються в цих містах. В Буковелі не базуються військові частини, тому ми вирішили, що краще всі зусилля зосередимо в інших місцях".

Спеціально до Нового року актори «Вечірнього Кварталу» та «Жіночого Кварталу» підготували концерт, який вкотре доведе, що ворогу не відібрати наших свят та традицій. Під час концерту глядачі побачать як гумористичні  номери, які будуть побудовані на політичній сатирі, так і номери про буденні проблеми українців. Одним з таких стане номер, в якому екзорцист виганяє з українки усе російське. Покажуть актори, що було б, якби в глядацькій залі сиділа Ірина Фаріон. 

Не обійдеться і без музичних номерів. На сцену новорічного «Вечірнього Кварталу» вийдуть MONATIK, Тіна Кароль, гурт “Антитіла”, Артем Пивоваров, KOLA, Tayanna, NAZVA,  Павло Зібров, ТНМК та Pianoбой Дмитро Шуров, а також Наталія Могилевська, яка зробить зі сцени особисте зізнання та відповість на запитання, яке на початку зими підірвало соцмережі, де співачка на відео з дитиною, яка називає її мамою. 

Не пропустіть 31 грудня о 19:00 на телеканалі “1+1 Україна” новорічний випуск “Вечірнього Кварталу”!

Новини по темі