Ірина Сопонару за лаштунками зйомок новорічного "Вечірнього Кварталу" розповіла, яким бачить своє весілля

Новий Вечірній Квартал
Ірина Сопонару розповіла, яким бачить своє весілля

Акторка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару планує зіграти весілля у 2024 році.

Поділитися:

Традиційно напередодні Нового року "Вечірній Квартал" готує святкову програму, яку покажуть вже сьогодні, 31 грудня, о 19:00 на “1+1 Україна”. Редакція сайту 1+1 побувала за лаштунками концерту та поспілкувалася з акторами про традиції святкування зимових свят та плани на 2024 рік. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відверте зізнання Наталі Могилевської та жарти над одіозними політиками: що покажуть у новорічному «Вечірньому Кварталі» на «1+1 Україна»

Акторка “Жіночого Кварталу” Ірина Сопонару розповіла, чим запам’ятався їй 2023 рік, як святкуватиме Новий рік, а також, що бажає українцям та захисникам у новому році.

“Новий рік проведу в сімейному колі. До повномасштабної війни в новорічну ніч я завжди працювала, але з війною в мене змінилися цінності. Мені хочеться більше часу проводити з родиною, тому я вирішила святкувати цього року у сестри в Лондоні. Приїжджаю зазвичай на все готове (сміється - прим. ред.). В дитинстві ми прикрашали ялинку 31-го грудня. Зараз — за декілька днів до Різдва. Дуже люблю новорічний день, коли нічого їсти не можна — все залишаємо на свято”.

Ірина Сопонару

Ірина також поділилася, чим приємним запам’ятався їй 2023 рік. Цьогоріч вона сказала “так” своєму коханому — британцю Різу.

“Найбільше цей рік мені запам'ятався моїми заручинами. Мій коханий зробив мені пропозицію. В наступному році святкуватимемо весілля. Також я стала трошки більше працювати, що не може не тішити. Моя сфера якось зрушила з мертвої точки. У нас був благодійний тур "Жіночого Кварталу”"містами України. За виручені від концертів кошти ми закупили та передали дрони, квадроцикли, тепловізори та Старлінки для наших військових. Я вважаю, що зараз всі ми, кожен на своєму місці, маємо донатити та робити все заради нашої перемоги. Також у  мене з'явилася нова вистава — "Наші Кайдаші", в якій я працюю з класними акторами. Це Ольга Сумська, Тарас Цимбалюк, Сашко Піскунов тощо. Напевно, ще багато чого хорошого можна пригадати, але на тлі війни життя губить свої фарби. Проте, були в цьому році і проблиски надії, щастя та радості”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор "Вечірнього Кварталу" Юрій Великий розповів, чим вдається допомагати військовим завдяки гумору

Вже в травні Ірина Сопонару планує зіграти весілля з коханим. Головне для акторки – аби на святі зібралися найрідніші.

“Хочу класичне весілля. Хочеться, аби зібралися люди, які мене люблять, бажають мені щастя, щоб звучали тости на нашу з Різом честь і щоб усі побажання обов'язково збулись. Просто хочеться зібрати близьких, друзів та класно провести час”.

Ірина Сопонару про весілля

Крім того, акторка “Жіночого Кварталу” залишила побажання українцям.

“Нашим любим захисникам я бажаю сил, наснаги, терпіння. Бажаю всім повернутися додому живими і здоровими. Ми їх дуже любимо і чекаємо. А всім українцям бажаю набратися терпіння, донатити, допомагати нашим хлопцям, адже наша сила — в єдності”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актори "Вечірнього Кварталу" розповіли про свої традиції святкування зимових свят (ексклюзив)

Дивіться новорічний "Вечірній Квартал" вже 31 грудня о 19:00 на телеканалі “1+1 Україна”.

У святковому випуску актори «Вечірнього Кварталу» та «Жіночого Кварталу» підготували як гумористичні номери, які будуть побудовані на політичній сатирі, так і номери про буденні проблеми українців. В одному з таких номерів екзорцист виганяє з українки усе російське.  Покажуть актори, що було б, якби в глядацькій залі сиділа Ірина Фаріон. 

Не обійдеться і без музичних номерів. На сцену новорічного «Вечірнього Кварталу» вийдуть MONATIK, Тіна Кароль, гурт “Антитіла”, Артем Пивоваров, KOLA, Tayanna, NAZVA,  Павло Зібров, ТНМК та Pianoбой Дмитро Шуров, а також Наталія Могилевська, яка зробить зі сцени особисте зізнання та відповість на запитання, яке на початку зими підірвало соцмережі, де співачка на відео з дитиною, яка називає її мамою. 

Новини по темі