«Святкуємо 8 місяців нашому солоденькому хлопчику»: зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Олексій Нагрудний показав молодшого сина

Сину Олексія Нагрудного виповнилося 8 місяців. Зірковий тато поділився зворушливими світлинами з малюком

З понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна транслюють другий сезон серіалу про медиків Жіночий лікар. Нове життя, де одну з головних ролей виконує Олексій Нагрудний. Сьогодні, 1 жовтня, в родині актора свято — молодшому сину Євгену виповнилося 8 місяців.

На честь події зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя вирішив поділитися з підписниками зворушливими знімками з малюком.

«Недивлячись на те, що 31 вересня немає в календарі — ми святкуємо 8 місяців нашому наймолодшому солоденькому хлопчику», — підписав кадри Олексій.

instagram/oleksiy.nagrudniy

Нагадаємо, про поповнення в родині Олексія Нагрудного стало відомо на початку лютого 2024 року. Дружина актора, кастинг-директорка Світлана Горошкова, народила сина, якого назвали Євгеном. Також пара виховує старшого сина Олександра.

До речі, маленький Євген залучений до зйомок другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя. Знімальна група навіть спеціально підлаштовувалася під графік маленького актора. Цікаво, що у той день, коли Олексія Нагрудного затвердили на роль Юрія Сердюка, він дізнався і про те, що вдруг стане батьком. А тепер глядачі можуть бачити їхній сімейний дует на екрані.

Дивіться улюблений серіал про медиків Жіночий лікар. Нове життя з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Може я справді її сестра»: виконавиця ролі Піраньї у Жіночому лікарі. Нове життя прокоментувала вражаючу схожість із колегою по серіалу

 

Більше новин