Олексій Нагрудний знімається зі своїм 6-місячним сином Євгеном у продовженні серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Маленький син Олексія Нагрудного знявся у новому сезоні серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Син актора Олексія Нагрудного, 6-місячний Євген знявся у продовженні популярного українського серіалу Жіночий лікар. Нове життя.

2 вересня о 20:00 на телеканалі 1+1 Україна відбудеться прем'єра нового сезону найпопулярнішого українського медичного серіалу Жіночий лікар. Нове життя. Події другого сезону розгортатимуться у столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології, куди направляють вагітних із патологіями та ускладненнями з усієї України. У новому сезоні глядачі дізнаються, як складеться історія Юрія Сердюка, роль якого виконує Нагрудний.

Нагрудний розповів, як його син опинився на знімальному майданчику другого сезону серіалу та як пройшла спільна робота з малюком.

«Зазвичай ми не змішуємо особисту родину з телевізійною. Але так співпало, що в момент, коли у мене народився молодший син, у мого персонажа Сердюка теж народжується дитина. Тому і зʼявилась така ідея в шоуранерки Юлії Міщенко. Ми на сімейній нараді обговорили це питання, і ось вже пʼята знімальна зміна для синочка», – поділився актор.

FILM.UA
FILM.UA

Нагрудний також розповів про акторські амбіції свого старшого сина. Його син Олександр, за словами зіркового батька, раніше не дуже цікавився акторською професією, хоч почав зніматися у 8 років – вони разом зіграли у серіалі Різниця у віці. Але коли настав час обирати професію, син остаточно вирішив прокладати свій шлях у кіно та перейшов на другий курс навчання у Київській муніципальній академії естрадного та циркового мистецтв.

«У дитинстві старший знімався зі мною кілька разів на прохання режисера та продюсерів. Його взагалі зйомки не дуже цікавили, а згодом різко захотілося», – поділився актор.

Нагрудного в кадрі з маленьким сином можна побачити у продовженні Жіночого лікаря.Нове життя вже з 2 вересня о 20:00 на 1+1 Україна.

FILM.UA

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор популярного серіалу "Жіночий лікар. Нове життя" Олексій Нагрудний вдруге став батьком (ексклюзивні фото)

Більше новин