Стало відомо, коли вийде 2 сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя на 1+1 Україна

Жіночий лікар. Нове життя
20:00
Коли новий сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя: дата виходу
1+1 Україна

Коли новий сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя: дата виходу

Поділитися:

Стали відомі деталі прем'єри серіалу про життя медиків Жіночий лікар. Нове життя. Розповідаємо, коли відбудеться показ нових серій.

Жіночий лікар. Нове життя: дата виходу 2 сезону 

Продовження одного з найпопулярніших серіалів про медиків транслюватимуть вже з 2 вересня, з понеділка по четвер, о 20:00 на 1+1 Україна

Що відомо про новий сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя

У другому сезоні до своїх ролей повернуться Андрій Ісаєнко, Тарас Цимбалюк, Олексій Нагрудний, Олександра Люта, Слава Красовська, Олександра Епштейн, Ніна Набока, Анатолій Тихомиров, Ярослав Шахторін. Також до касту приєдналася українська акторка театру та кіно Надія Левченко, яка зіграла нову лікарку УЗД — Оксану Кондратюк.

Нагадаємо, перший сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя завершився тим, що акушер-гінеколог Михайло Гончар помирився з Оленою Руденко, але він не знає про її рішення стати бойовим медиком на фронті. Події другого сезону також розгортатимуться у столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології, куди скеровують вагітних із патологіями та ускладненнями з усієї України.

Михайло Гончар продовжить приймати пацієнток і розв'язувати нові медичні кейси. Глядачі дізнаються, як складеться доля Юрія Сердюка та чи повернеться Пишна з дитиною. А також — чи чекає Андрія Балюка успіх у карʼєрі, та як розвиватимуться стосунки з Лілією Ластівкою.

Як розгортатимуться долі героїв, дивіться у нових серіях Жіночого лікаря. Нове життя вже з 2 вересня о 20:00 на 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Виховуємо тендітну дівчинку»: зірка серіалу Жіночий лікар Андрій Ісаєнко показав кумедне фото з донькою

 

Новини по темі