«Класний серіал, чекаємо на 3 сезон!»: Тарас Цимбалюк запропонував оцінити фінальну серію Жіночий лікар. Нове життя 2 і показав фото з Анастасією Цимбалару

Жіночий лікар. Нове життя: у Мережі активно обговорюють останню серію другого сезону

У четвер, 10 жовтня на телеканалі 1+1 Україна вийшла фінальна, 40-та серія другого сезону улюбленого серіалу про медиків Жіночий лікар. Нове життя.

З цієї нагоди виконавець ролі Андрія Балюка, український актор Тарас Цимбалюк опублікував на своїй сторінці в Instagram спільне фото з колегою, акторкою Анастасією Цимбалару і запропонував глядачам оцінити фінальну серію та другий сезон серіалу.

У коментарях фани висловили надію, що незабаром вийде третій сезон Жіночий лікар. Нове життя і зізналися, що дуже переживали за Балюка.

«Ми тут собі місця не знаходили, а Балюк помитий поголений з посмішкою коней годує! Класний серіал! В очікуванні 3 сезону», «Серіал просто супер! Мій улюблений серіал. Буду чекати на третій сезон», «Ми занадто багато плакали в цьому сезоні. Але Жіночий лікар - це супер! Дякую, що в Україні є такі серіали. В очікуванні третього сезону», «Сезон цікавий, душевний. Кожен епізод був захопливий. Взагалі такий серіал людяний і чуттєвий. Але Балюка було мало», «Я вимагаю третій сезон!», «Уся країна переживала за Балюка! », «Дуже чуттєвий серіал! Чекаємо на третій сезон з нетерпінням», «Цей сезон дуже зворушує, багато разів плакала», «Серіал неймовірний, чекаю на продовження», - пишуть у коментарях.

Цимбалюк також опублікував зворушливий фрагмент з останньої серії другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя. У коментарях до ролика глядачі також висловлювали надію, що незабаром побачать продовження улюбленого серіалу про медиків.

Нагадаємо, другий сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя налічує 40 серій. Подивитися всі серії можна на офіційному YouTube-каналі 1+1.

Жіночий лікар. Нове життя 2 сезон 40 серія

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атмосферні хіти від CHEEV, Без обмежень та Yaktak: 11 пісень, які звучать у другому сезоні серіалу Жіночий лікар. Нове життя

 

Більше новин