Несподіваний поворот в історії Олени Руденко: як знімали найгарячішу сцену другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Жіночий лікар. Нове життя 2: як знімали сцену з Анастасією Цимбалару та Максимом Девізоровим у 32 серії

На телеканалі 1+1 Україна з понеділка по четвер о 20:00 транслюють новий сезон популярного медичного серіалу Жіночий лікар. Нове життя.

У нових серіях на глядачів чекають несподівані повороти сюжету, які занурюють в історії головних героїв. Однією з найінтригуючіших стала історія Олени Руденко.

Увага, далі йдуть спойлери!

У соцмережах шанувальники серіалу активно обговорюють вчинок Олени у 32 серії та роблять припущення про те, чи будуть у неї й пілота Євгена з позивним Лось подальші стосунки. Крім того, сцену у фіналі 32-ї серії називають не лише однією з найнесподіваніших, а й відвертих.

Пропонуємо подивитися, як проходили зйомки сцени другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя з Анастасією Цимбалару та Максимом Девізоровим та публікуємо ексклюзивні кадри зі зйомок.

1+1 Україна
1+1 Україна
1+1 Україна
1+1 Україна
1+1 Україна
1+1 Україна

Дивіться Жіночий лікар. Нове життя 2 з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна. Серії також доступні для перегляду на офіційному YouTube-каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що станеться з Оленою Руденко та що шокує Михайла Гончара: дивіться анонс нових серій другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Більше новин