Що станеться з Оленою Руденко та що шокує Михайла Гончара: дивіться анонс нових серій другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Жіночий лікар. Нове життя
20:00
Жіночий лікар. Нове життя 2: що буде у 33-36 серіях – анонс
1+1 Україна

Що покажуть у нових серіях Жіночий лікар. Нове життя 2: як складеться доля Олени Руденко і що здивує Михайла Гончара

Поділитися:

На телеканалі 1+1 Україна з понеділка по четвер о 20:00 транслюють новий сезон популярного медичного серіалу Жіночий лікар. Нове життя.

Нові серії тримають у напрузі та занурюють в історії пацієнтів та лікарів. Ділимося подробицями, що покажуть у 33-36 серіях вже наступного тижня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атмосферні хіти від CHEEV, Без обмежень та Yaktak: 10 пісень, які звучать у другому сезоні серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Глядачі побачать емоційну зустріч Олени Руденко із сином, тоді як Михайло Гончар буде шокований тим, що вона не вийшла з ним на зв'язок.

«Війна змінює людей», – каже в анонсі Астролог, відповідаючи на запитання Гончара, чому Олена не зателефонувала їм.

У нових серіях увага буде зосереджена і на Піраньї, яку знову потрібно терміново прооперувати. На глядачів також чекають нові інтриги, несподівані повороти сюжету та напружені моменти.

Зазначимо, напередодні виконавець ролі Балюка, український актор Тарас Цимбалюк прокоментував історію свого персонажа та відповів на численні коментарі глядачів.

Дивіться Жіночий лікар. Нове життя 2 з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна. Серії також доступні для перегляду на офіційному YouTube-каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Не можу дочекатися продовження»: у Мережі активно обговорюють, що сталось з Андрієм Балюком у нових серіях Жіночий лікар. Нове життя

Новини по темі