Жіночий лікар. Нове життя 2: коли вийдуть фінальні серії улюбленого серіалу

Жіночий лікар. Нове життя: скільки серій у другому сезоні серіалу

З понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна транслюють другий сезон популярного медичного серіалу Жіночий лікар. Нове життя.

Незабаром глядачі побачать фінальні серії другого сезону. Нові серії тримають у напрузі та занурюють в історії пацієнтів та лікарів, інтригуючи несподіваними поворотами сюжету.

Так, минулого четверга, 3 жовтня, на екрани вийшла 36-а серія, фінал якої здивував глядачів – у соцмережах шанувальники активно обговорюють несподіваний поворот сюжету і те, як складаються відносини Михайла Гончара та Оксани Кондратюк.

Жіночий лікар. Нове життя 2: графік виходу останніх серій

Усього у другому сезоні серіалу Жіночий лікар. Нове життя 40 серій. Вже наступного тижня шанувальники серіалу побачать 37-40 серії.

  • Понеділок, 7 жовтня – 37 серія
  • Вівторок, 8 жовтня – 38 серія
  • Середа, 9 жовтня – 39 серія
  • Четвер, 10 жовтня – 40 серія

Жіночий лікар. Нове життя 2: що покажуть у фінальних серіях

Судячи з анонсу, у фінальних серіях Гончар зосередиться на тому, щоб розібратися зі своїм життям. Також увага буде прикута до історії Олени Руденко, яка так і не вийшла на зв'язок із Гончаром. А ось Лілія Ластівка з'явиться у фінальних серіях вагітною, що стане несподіванкою для глядачів. Крім того, у фінальних серіях другого сезону Жіночий лікар. Нове життя глядачі нарешті дізнаються, що сталося з Андрієм Балюком, за якого переживали глядачі.

Loading...

Не пропустіть фінальні серії другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя на 1+1 Україна вже наступного тижня, з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна. Серії також доступні для перегляду на офіційному YouTube-каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Думки розділилися: в соцмережах активно обговорюють, як будуть розвиватися стосунки Михайла Гончара та Оксани Кондратюк у нових серіях Жіночий лікар. Нове життя

Більше новин