«Дуже несподівано»: у Мережі обговорюють неочікуваний фінал 36-ї серії другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Жіночий лікар. Нове життя
20:00
Жіночий лікар. Нове життя 2: у соцмережах обговорюють відносини Гончара та Кондратюк після 36 серії

Жіночий лікар. Нове життя 2: у соцмережах обговорюють, як розвиватимуться стосунки Михайла Гончара та Оксани Кондратюк після подій у 36 серії.

Поділитися:

Зовсім скоро глядачі побачать фінальні серії другого сезону популярного медичного серіалу Жіночий лікар. Нове життя, який транслюється на телеканалі 1+1 Україна з понеділка по четвер о 20:00.

Нові серії тримають у напрузі та занурюють в історії пацієнтів та лікарів, інтригуючи несподіваними поворотами сюжету. Так, 36 серія, яка вийшла на екрани у четвер, 3 жовтня, приголомшила глядачів несподіваним фіналом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Може я справді її сестра»: виконавиця ролі Піраньї у Жіночому лікарі. Нове життя прокоментувала вражаючу схожість із колегою по серіалу

Увага! Далі присутні спойлери!

Наприкінці 36-ї серії другого сезону Жіночий лікар. Нове життя глядачі побачили перший поцілунок Михайла Гончара та Оксани Кондратюк. Несподіваний поворот сюжету активно обговорюють у соцмережах. Деякі глядачі переконані, що Гончар все ж таки повернеться до Олени Руденко, тоді як інші шанувальники серіалу висловлюють надію, що він буде щасливий з Кондратюк.

«Якось незвично бачити їх в обіймах... не хочу, щоб вся легкість між ними зникла», «Цей поцілунок був дуже несподіваним! Але ми всі на нього так чекали», «Так! Дуже хочу, щоб вони були разом», «Серія гарна. Думаю, Михайло буде з Оксаною, головне, щоб вони були щасливі», «Думаю, ні. Хочу, щоб Гончар був з Оленою», «Їм судилося бути разом», «Вони дуже гарна пара», «Це очевидно, що Гончар кохає Олену, а вона кохає його. Так само очевидно, як і очевидно, що перемога буде за Україною», «А у Олени і Михайла не склалися стосунки із самого початку. Ревнощі навіть на роботі», «Така гарна пара і приємно спостерігати, як розвиваються їхні стосунки», «Я щиро рада за них! І вона, і він заслуговують на щастя!!», - пишуть у Мережі.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що покажуть у 37-40 серіях вже з наступного тижня. У фінальних серіях Гончар буде зосереджений на тому, щоб розібратися зі своїм життям. Також увага буде прикута до історії Олени Руденко, яка так і не вийшла на зв'язок із Гончаром.

Не пропустіть фінальні серії другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя на 1+1 Україна вже наступного тижня, з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна. Серії також доступні для перегляду на офіційному YouTube-каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відбувається за кадром: зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Сергій Кисіль показав, як запам'ятовує текст для ролі та насмішив Мережу

Новини по темі