«Не можу дочекатися продовження»: у Мережі активно обговорюють, що сталось з Андрієм Балюком у нових серіях Жіночий лікар. Нове життя

Жіночий лікар. Нове життя
20:00
Жіночий лікар. Нове життя 2 сезон: у Мережі активно обговорюють, що сталося з Андрієм Балюком у нових серіях

Жіночий лікар. Нове життя: що сталося з Андрієм Балюком у нових серіях другого сезону серіалу – у Мережі обговорюють, як далі складеться його історія

Поділитися:

На 1+1 Україна з понеділка по четвер о 20:00 транслюється другий сезон одного з найпопулярніших серіалів про медиків — Жіночий лікар. Нове життя.

У другому сезоні серіалу глядачі побачили вже знайомі обличчя. До своїх ролей повернулися Андрій Ісаєнко, Тарас Цимбалюк, Олексій Нагрудний, Олександра Люта, Слава Красовська, Олександра Епштейн, Ніна Набока, Анатолій Тихомиров, Ярослав Шахторін. До касту також приєдналася українська актриса театру та кіно Надія Левченко, яка зіграла нового лікаря УЗД Оксану Кондратюк, та зірка серіалу Ловець снів Сергій Кисіль.

Увага, далі йдуть спойлери!

Кожна серія тримає у напрузі та занурює у нові історії пацієнтів та лікарів. У соцмережах глядачі обговорюють, як складаються історії улюблених героїв серіалу і з нетерпінням чекають на продовження.

Користувачі Мережі обговорюють, що станеться з Андрієм Балюком та діляться враженнями від перегляду. Приєднатися до обговорення можна на офіційній Instagram-сторінці телеканалу 1+1 Україна.

«Балюк – сильна особистість! Він має вижити! Олена підлатає його і разом повернуться. Я вірю!», «Балюк дуже сильний. Думаю, що він вижив. І я думаю, він буде поруч з Оленою. Плакала вчора, коли зник Балюк, не могла заспокоїтись. Чекаю не дочекаюся, щоб подивитися серіал у понеділок», «Звичайно я чекаю його повернення, блін і ось що з ним сталося, сподіваюся він повернеться живим і здоровим», «Балюк обов'язково повернеться з Оленою», «Балюк найкращий, я так ревіла », «Чекаю на повернення Балюка та Олени», «Я думаю, що на нього чекатиме Піранья», «Чесно, я плакала на 24 серії», - пишуть у Мережі.

Раніше ми розповідали, що покажуть у нових епізодах вже наступного тижня. Схоже, у нових серіях глядачі стануть свідками розвитку та одночасно напруження у стосунках нової лікарки УЗД Оксани Кондратюк та Михайла Гончара. Чи можуть їхні стосунки перерости у щось більше, чи вони залишаться колегами? Дізнаємось вже скоро!

Також у нових серіях увага буде прикута до Олени. Невже ми побачимо, що саме сталося з героїнею і чи пощастить їй повернутися додому?

Дивіться Жіночий лікар. Нове життя 2 з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна. Серії також доступні для перегляду на офіційному YouTube-каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атмосферні хіти від CHEEV, Без обмежень та Yaktak: 10 пісень, які звучать у другому сезоні серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Новини по темі