Олександр Пономарьов розповів, які у нього відносини з дітьми та як змінилось його життя після розлучень

Співак Олександр Пономарьов розказав про своє життя та спілкування з дітьми.

Олександр Пономарьов співає вже 28 років, але рідко кому вдається побачити, який він у звичайній домашній атмосфері. А от "ЖВЛ" знає, як співак живе та які у нього відношення з синами від різних шлюбів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки відверто про своє інтимне життя: Маша Єфросиніна, Оля Полякова, NK з Потапом та інші

Олександр буквально стояв у витоків українського шоу-бізнесу та зараз є його обличчям. Зізнається: єдине, що він за 28 років хотів – це писати нові пісні та зняти нові відеороботи. І всі ці роки Пономарьов писав, співав та знімав, а на його творчість впливали події в житті. Коли в особистому житті чоловіка вирували урагани: зради у шлюбі з Оленою Мозговою, розлучення з другою дружиною Вікторією Мартинюк, битва за побачення із сином – лірика була відповідною. 

Не залишили байдужим і революції 2004 та 2014 років. Це змінило Олександра і як людину, і як митця: сам вважає, що став більш досвіченим та міцним:

Чи змінився я в голові? Що ж, я думав, що я все можу... А зараз хто я? Миша. Хоча ні, муха.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофєєва розповіла вперше про свій страх, який до цього замовчувала

Через усі буремності життя артист став більш уцерковленим. Зараз Олександр впевнений, що всі пісні даються йому зверху, і що він їх не пише, а записує те, що до нього прийшло. Та чи такий він смиренний мирянин? Насправді Пономарьов обожнює світські розваги та шалений вибух адреналіну. Не дивуйтесь, якщо побачите в київських заторах співака на мотоциклі. Йому дуже подобається свобода цього транспорту та парусного спорту. Настільки, що він проїхав 2000 км від Києва до Ніцци та щороку вирушає у морську подорож на яхті.

Співак дуже любить брати у свої подорожі сина Сашка. Це його найкращий компаньйон. Під час мандрівок хлопці плавають на катерах, купаються, гуляють, засмагають, а вечорами проводять час на гіроскутерах та досліджують різні міста:

Ми спілкуємось з ним про все, окрім дівчат, тому що він це від мене приховує. А так про все: технології, комп'ютер, ютюб, біткоїн, Ілона Маска... Він у мене дуже технічно заряджений хлопець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На «Танцях з зірками» зірки відверто розкажуть про найдорожчих людей, які їх надихають

Саме син підбив батька на те, щоб активно вести ютюб канал та тікток, і з 3 тисяч підписників виросло до 100 тисяч. Також, окрім відпочинку, Олександр із сином саджає дерева на дачі, а також там бавляться із хатніми улюбленцями: неочікувано, але у них 7 котів! Сусідять із ними 2 дворові собаки Зіта і Булка та улюблениця господарів собачка Ши.

У свої 48 співак почувається цілком комфортно. Проте чого йому ще треба для повного щастя? Звісно ж, кохання! Розповів:

Я в людях ціную чесність. Її мало, тому що коли буде чесність, то буде одразу й купа інших моментів. 

Проте про те, чи вільне його серце, він вирішив змовчати. 

Більше новин