На «Танцях з зірками» зірки відверто розкажуть про найдорожчих людей, які їх надихають

Танці з зірками
На «Танцях з зірками» зірки відверто розкажуть про найдорожчих людей, які їх надихають

Вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться шостий прямий ефір головного танцювального шоу країни «Танці з зірками».

Поділитися:

Вечір буде присвячений кумирам, людям, які надихають та підтримують зіркових учасників.

До суддів цієї неділі приєднається фронтвумен гурту TheHardkiss Юлія Саніна, яка минулого сезону розділила перемогу у шоу разом із Сантою Дімопулос. Вестиме балкон телеведуча Маша Єфросініна. А гурт The Hardkiss виступить із хітом «7 вітрів».

Джамала

Відкриватиме ефір присвячений кумирам, син легендарного судді шоу Григорія Чапкіса — Грег Чапкіс.

Каднай

Вже у неділю пара Олександри Заріцької та Юрія Мєшкова продемонструє на паркеті складний стиль – самбу під трек Let’s dance. Співачка вперше відверто розповість про найстрашніший період свого життя та те, що допомогло їй рухатися далі.  Актор Артур Логай поділиться неймовірно зворушливою історією кохання своїх бабусю із дідусем. Вони живуть у щасливому шлюбі вже 51 рік, і саме таку родину Артур мріє побудувати. Олімпійська чемпіонка Ольга Харлан розповість про свого кумира та найдорожчу людину –сестру, яка завжди супроводжує її на змаганнях. А от епатажний MELOVIN станцює джайв та вперше з’явиться без яскравого гриму, за яким ховався всі п’ять тижнів. Співак розповість, як був жертвою булінгу через своє захоплення у школі творчістю Вєрки Сердючки.  А от чи поставить парі номер танцівниця Ілона Гвоздьова, яка минулої неділі розкритикувала їхній виступ та партнерку Лізу Русіну, стане відомо вже незабаром.

Заріцька

У шостому прямому ефірі одна з пар покине паркет. Дві пари, які у сумі отримають найменшу кількість балів від глядачів та суддів, потраплять до зони ризику. Покине шоу та пара, яка набере найменшу кількість голосів.

Проголосувати за пари можно за допомогою смс, телефонних дзвінків та за допомогою додатку. Загалом з одного номеру можно відправити 50 смс та здійснити 50 дзвінків за улюблену пару. Також можна надіслати 7 суперголосів у додатку 1+1 video та КИЇВСТАР ТБ. 1 суперголос дорівнює 7 звичайним смс.

Чмерковський

Тривають продажі квитків на прямі ефіри п'ятого сезону «Танців із зірками». Кожен бажаючий може стати свідком грандіозної події і потрапити на головний танцювальний паркет країни, щоб розділити з улюбленими зірками емоції від участі в шоу. Квитки можна придбати на прямі ефіри та генеральні прогони. Крім того, можна відучити себе суддею проєкту та подивитись генеральний прогон ефіру із зіркового крісла. Із умовами придбання квитків можна ознайомитись за посиланням.

Придбати квиток можна за посиланням натиснувши на зображення:

Квитки на Танці з зірками

Дивіться “Танці з зірками” щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1. 

Новини по темі